Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt
Rådgivning

Rådgivning om grønne tage & grønne facader

Specialister i etablering af grønne tage og facader

Byen er en del af landskabet, og dens mange overflader kan med stor fordel udnyttes til begrønning. Både de horisontale flader i form af grønne og de vertikale i form af grønne facader. 

Grønne tage

Tagflader behøver ikke at stå golde hen. Tværtimod. Ved at etablere et ekstensivt eller et intensivt grønt tag, kan ellers varmeopsugende, livløse tagflader omdannes til levende, grønne tage, der kan bidrage positivt til biodiversiteten, tilbageholde nedbør og aflaste kloaksystemet og mindske urban heat effekten i byerne.

Man skelner mellem ekstensive grønne tage og intensive grønne tage. Læs mere om de grønne tage og deres mange fordele her og prøv også vores beregner.

Grønne facader

Med plantevægge og facadebeplantning kan byens vertikale mure og facader blive en del af en grøn oase, der bidrager til et sundere lokalmiljø og langt mere æstetisk byrum. Vi hjælper både med at sikre det rette plantevalg, modulsystemer og vandingsløsning, så de grønne facader fungerer bedst muligt.

Buus A/S har i mere end 20 år været med i front, når det gælder etablering af grønne tage og grønne facader. Vi kan fungere som rådgiver i alle projektets faser – fra de første tanker over projekteringen til anlægsarbejdet og tilrettelæggelsen af den efterfølgende drift. Det er uanset om det drejer sig om etablering af græsser og stenurter på cykelskuret eller sommerhuset tag, eller om det gælder et state-of-the-art taganlæg og en bugnende grøn facade på virksomhedsdomiciler eller større boligbyggerier.

Ring til Anders Bjørnlund eller Silas Overgaard og vend jeres projekt med vores specialister.

Vi tilbyder sparring og rådgivning om

  • Valg af tekniske løsninger, underlag, vægt, kanter, afvanding, taghældninger
  • Tilbageholdelse og forsinkelse af vand
  • Jordsubstrat
  • Automatisk vanding/selvvanding med tagvand
  • Plantevalg
  • Fremtidig drift
Silas Overgaard
Projektleder - regnvandskonsulent anlæg
Anders Bjørnlund
Partner - Tilbudschef anlæg

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.