Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Entreprise

Byrumsinventar

Hos Buus A/S er vi ikke kun specialiserede i beplantninger samt jord- og terrænarbejde, for vi har også mange års erfaring med at montere byrumsinventar på både offentlige og private arealer. 

Værdiskabende løsninger til alle

Det rette inventar kan være med til at skabe et unikt og spændende uderum, der er til glæde og gavn for både små og store. I tæt samarbejde med vores kunder udarbejder vi værdiskabende inventarløsninger, hvad enten det er i det offentlige eller private rum, i gader, parker, på torve eller pladser. 

Inventar til udendørsarealer, byrum og private uderum dækker over en lang række forskellige elementer herunder:

  • Legepladser, herunder klassiske legepladser og bæredygtige naturlegepladser.
  • Multibaner og urbane legepladser i kreative former.
  • Fitnessanlæg og idrætsanlæg til sport og leg.
  • Byrumsinventar såsom skraldespande, bænke, borde, pullerter, lamper og andet.
  • Affaldssystemer, affaldssortering og kildesortering.
  • Hegn såsom raftehegn, plankeværk og meget mere.
  • Skure, herunder cykelskure, haveskure, brændeskjulere og lignende.

Uanset hvilket inventar, du skal bruge til dit uderum, kan vi være dig behjælpelige.

Sådan arbejder vi med inventar på udearealer

Når drømmen om et udendørsareal skal gøres til virkelighed, vil vi sammen gennemgå dit uderum for at afstemme forventninger og se nærmere på de mange muligheder. I enhver løsning handler det for os om at finde balancen mellem praktisk anvendelighed, langtidsholdbare kvalitetsmaterialer og æstetisk komfort.

Er du ansvarshavende for service af en ejendom, kan inventar til fællesarealerne være med til at give bygningens beboere ekstra værdi i hverdagen. Det kan f.eks. være en legeplads til børnefamilierne eller et affaldssystem, der giver mulighed for at sortere husholdningens affald på en miljørigtig måde.

Hos Buus A/S vægter vi et godt samspil med vores kunder. Når vi skal montere inventar på dit udeareal, sørger vi altid for at tage en tæt dialog med dig omkring dine ønsker og forventninger, så vi sammen kan finde den helt rette inventarløsning. Der er nemlig mange muligheder inden for inventar til uderummet, så det er vigtigt, at vi sammen finder den løsning, der bedst kan imødekomme dine eller dine beboeres behov.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.