Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt
Havedesign & Uderum

Få inspiration til drømmehaven

Hvad enten du har store eller små havedrømme, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning og få gjort drømmen til virkelighed. Kig forbi vores showroom på Silkeborgvej 750 B i Brabrand, Aarhus, og få inspiration til drømmehaven, der både byggeteknisk og æstetisk lever op til dine behov og ønsker.

Anlæg af drømmehaver og indbydende uderum

Hos Buus A/S tilbyder vi professionel etablering af drømmehaver og indbydende uderum, som opfylder ethvert ønske om en grøn oase.

I vores mindre, udendørs showroom på Silkeborgvej 750 B i Aarhus, kan du se skønne farver, forskellige udgaver af og lækre teksturer på mange forskellige kvalitetsmaterialer. Her kan du også se det nyeste inden for fliser af keramik, basalt og granit samt hårdtbrændte klinker.

Formålet med udstillingen er at give dig inspiration til, hvordan materialer kan sammensættes og anvendes på nye og spændende måder.

Hvis du ønsker en fagkyndig rundvisning, hvor der er tid til at tale om alle dine haveidéer, er du meget velkommen til at ringe til Kenneth Hørning, der er vores specialist i private haver. Efter aftale kan I mødes på vores adresse i kontorets åbningstid på hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00.

Grønne tage og klimatilpasning

I takt med at flere og flere efterspørger flotte, udendørs opholdsarealer og udeanlæg, der både fremtidssikrer boligen og giver økonomiske besparelser, er især effektive klimatilpasningsløsninger herunder LAR-løsninger såsom regnbede og faskiner blevet eftertragtede løsninger.

Hos Buus A/S er vi eksperter i anlæg af grønne tage, der er en planteløsning, som skaber en æstetisk flot og hyggelig atmosfære, og som også er en løsning i forhold til klimatilpasning.

Ønsker du at blive inspireret til et indbydende uderum eller høre mere om dine muligheder for at klimatilpasse din ejendom, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.