Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Stenpassagen 5 & 7

LOOP Architects A/S
Arkitekt
2020
Etablering
Anders Bjørnlund, Buus A/S
Projektansvarlig

Om projektet

Stenpassagen bugner af grønne indtryk i smuk variation. En spændende opgave, som Buus A/S tog hul på i 2020 med etablering af taghaver, flotte, grønne facader og en baggård, der varmt inviterer indenfor til samtaler og fællesspisning på ude i det grønne inde midt i Aarhus’ pulserende centrum. I baggården er der opsat plantekasser af Cortenstål fulde af stauder og klatreplanter. Kasserne skaber afgrænsning og hygge mellem siddepladser og vægge med klatrende vinranker. Bedene i gårdhaven og foran bygningerne er anlagt med beplantning i flere niveauer bl.a. bestående af et tæt bunddække af blomstrende stauder, bregner og græsser, der blander sig med smuk blodbøg.

I plantevalget er der især fokus på et bredt udvalg af hjemmehørende arter, der tiltrækker et bredt udvalg af insekter, fugle mm.

Stenpassagen 3-15 modtog i 2020 Aarhus Kommunes pris for smukke og gode eksempler inden for nybyggeri.

Høgh Entreprise
Kunde
Høgh Entreprise
Bygherre
LOOP Architects A/S
Arkitekt
2020
Etablering
1.000 m2
Størrelse
Anders Bjørnlund, Buus A/S
Projektansvarlig
Taghaver, grønne facader, landskabsarbejder og baggård
Type

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.