Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt
Ydelser

Facility

Hos Buus A/S tilbyder vi professionel drift og vedligehold af udeområder. Vores dygtige team dækker øst- midt – og nordjylland og udfører opgaver for virksomheder, grundejerforeninger, ejendomsadministratorer, boligselskaber og det offentlige. 

Få professionel hjælp til grøn drift og service

Hos Buus A/S får du sæsontilpassede og skræddersyede løsninger alt efter dine behov og ønsker. Sammen med vores kompetente gartnere kortlægges en individuel aftale om omlægning, drift og service af grønne områder og udeanlæg, så du er dækket ind uanset årstid.

Vi tilbyder 100% pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, og vi tilpasser og udvikler udearealerne, så de kan leve op til stigende krav og ønsker om mere vild og biodivers natur. Vi har desuden fokus på at nedbringe CO2-udledning og beskytte vandmiljøet. Derfor er 90 % af vores værktøj og 30 % af vores biler el-drevne.

Vi kalder det Grøn Drift & Service.

Grøn Service

Grøn service omfatter al slags gartnerarbejde, herunder sprøjtefri ukrudtsbekæmpelse, hækklipning, tilplantning af krukker, græsslåning, græspleje samt tilplantning af krukker, beskæring af træer, buske og hække mm.

Grøn Drift

Grøn drift omfatter professionel viceværtservice og et bredt udvalg af opgaver som f.eks. fejning, papirsamling, trappevask, rensning af tagrender, oprensning af sandfang og riste, vinduespolering, springvand og bassiner samt andre tekniske installationer m.m.

Vintertjeneste

Vi har mere end 30 års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse. En aftale med Buus A/S Vintertjeneste sikrer, at du lever op til kommunens vinterregulativ. Vi står klar fra 1. november – 30. april.

Træfældning og stubfræsning

Buus A/S er specialiseret i træfældning og stubfræsning. Vi arbejder for mange forskellige kundetyper, hvor vi dagligt fælder træer og fræser træstubbe i grønne områder. Vi udfører alle træfældningsopgaver med effektive teknikker, høje sikkerhedsforanstaltninger og stor professionalisme.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.