Logo Buus A/S
Bæredygtighed

Lagerplads

Hos Buus A/S har vi selvfølgelig også en velindrettet maskin- og lagerplads med alle de fornødne materialer og specialmaskiner til ethvert anlægsprojekt. Desuden har vi med jævne mellemrum besøg og rundvisninger på pladsen, så er du interesseret i at få indblik i, hvordan vi arbejder og samtidig se nærmere på vores mange belægningsmaterialer og specialsten, er du mere end velkommen.

Maskin- og lagerplads i Aarhus

Buus A/S har altid mindre mængder af sand, grus, stenmel og skærver samt mindre partier af specialsten og granitfliser på egen lagerplads. Vores kunder er derfor mere end velkomne til at kigge forbi, hvor I både kan se nærmere på og mærke kvaliteten af de mange forskellige materialer. Uanset om I er interesseret i natursten eller granitskærver til jeres belægningsprojekt, så kan vi være jer behjælpelig.

Det er nemlig langt bedre at vende materialerne i hånden og kende deres præcise farve og struktur samt at vide, hvordan de fanger lyset, end det er bare at kigge i et katalog med flotte farvebilleder. På den måde kan du være helt sikker på at vælge de rette materialer til netop dit projekt.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.