Logo Buus A/S
Bæredygtighed

Vores kontorer

Buus A/S har hovedsæde 10 km fra Aarhus centrum på Silkeborgvej 750 B, 8220 Brabrand. Desuden har Buus A/S en afdeling nær Aalborg på Landholmvej 3, 9280 Storvorde.

Kontoret i Aarhus

Vi bor i naturskønne omgivelser tæt på det pulserende byliv. Vores lyse og indbydende lokaler er både funktionelle, moderne og hyggelige og danner rammen for udviklingen af vores virksomhed. Vi står altid klar til at tage imod vores kunder og samarbejdspartnere med en frisk kop kaffe på kanden. Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, eller har du brug for rådgivning til et anlægsprojekt, er du altid meget velkommen.

På kontoret på Silkeborgvej 750 B, 8220 Brabrand finder du nydesignede faciliteter til stor glæde og gavn for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vores kontor har et godt indeklima og nem adgang til vores grønne udearealer inklusive en hyggelig pavillon og en have med frugttræer og vild med vilje. Det lægger vi vægt på, fordi vi mener, det har en positiv betydning for medarbejdernes trivsel, effektivitet og arbejdsglæde. Ligeledes er der rig mulighed for parkering på ejendommens store parkeringsareal, hvor der naturligvis er mange el-ladestandere.

Kontoret i Aalborg

Vi bor på Landholmvej 3, 9280 Storvorde, kun 15 minutters kørsel fra Aalborg C og med udsigt til et åbent landskab. Vores bygning rummer en kombination af lagerfaciliteter og et venligt, åbent kontormiljø bemandet af medarbejdere, der alle er uddannet indenfor den grønne branche. Vores udenomsarealer anvendes til lagerplads og et mindre showroom, hvor der vises produkter og et mindre biodiverst område. P-pladsen er forsynet med opladningsstandere til at forsyne vores el-biler med energi.

Dem møder du på vores kontorer

Hos Buus Anlægsgartner A/S møder du medarbejdere med høj fagkompetence og stor imødekommenhed. Det er vigtige værdier for os, og det gælder naturligvis både for vores personale på kontorerne i Aarhus og Aalborg, præcis som det gælder for vores folk i marken. Alle har en bred viden og erfaring inden for det grønne område. Vores dygtige afdelingsledere, projektledere, beregnere og designere har naturligvis alle en uddannelse som enten anlægstekniker, anlægsstruktør eller urban designer, og mange har specialiseret sig yderligere inden for anlægsgartneriet. Vi har desuden dygtige medarbejdere i vores autoriserede kloakafdeling, der besidder en solid viden og mulighed for at yde rådgivning inden for klimatilpasning.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.