Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Comwell City Tower

Arkitema
Arkitekt
2014
Etablering
600 m2 kummer
Størrelse

Om projektet

Comwell City Tower i Aarhus er et unikt designhotel med central beliggenhed tæt på byens mange seværdigheder, offentlig transport og spændende kulturliv. Designhotellet har en stilfuld indretning, der er designet i samarbejde med den internationalt anerkendte møbel- og interiørproducent HAY. På Comwell er man desuden meget optaget af at drive et så miljøvenligt hotel som muligt, hvorfor etablering af grønne områder også var en høj prioritering i forbindelse med opførelsen. Her udførte Buus A/S begrønningen af det niveauinddelte udenomsareal og afleverede projektet til tiden og uden mangler.

Anlægsprojektet fik titlen “Aarhus’ hængende haver”

Det er ikke hverdagskost, at der bliver bygget huse på 25 etager i Aarhus. Trods dette gik den lokale murermester Hans Lorenzen i 2012 i gang med projektet Comwell City Tower. Et slankt tårn, der i dag huser et hotel og to revisionsfirmaer foruden en lejlighed til ham selv på øverste etage. KPC fra Herning fik opgaven med at bygge huset, og Buus A/S blev hyret til at realisere det spændende anlæg omkring bygningen. Et projekt, der ikke uden grund fik arbejdstitlen ”Aarhus’ hængende haver”, fra arkitektfirmaet Arkitema.

Anlægsprojektet består af et større antal smalle kummer, trapper og belægning, der udligner den store niveauforskel på grunden, og som elegant rejser sig op langs den høje bygning. De smalle kummer er tilplantet med klatreplanter, som med tiden vil dække facaderne op mod bygningen. Tæt omkring bygningen og ved indkørslen til p-kælderen er der placeret store kummer tilplantet med fyr- og birketræer, roser, laurbærkirsebær og prydgræsser. Der er i alle bede og kummer indlagt drypslanger, som styres via et fuldautomatisk vandingsanlæg i kælderen.

Hos Buus A/S udfører vi alle projekter med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning.

KPC BYG A/S
Kunde
Arkitema
Arkitekt
2014
Etablering
600 m2 kummer
Størrelse
Belægning, beplantning i kummer og automatisk vanding
Type

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.