Comwell City Tower

Comwell City Tower i Aarhus er et unikt designhotel med central beliggenhed tæt på byens mange seværdigheder, offentlig transport og spændende kulturliv. Designhotellet har en stilfuld indretning, der er designet i samarbejde med den internationalt anerkendte møbel- og interiørproducent HAY. På Comwell er man desuden meget optaget af at drive et så miljøvenligt hotel som muligt, hvorfor etablering af grønne områder også var en høj prioritering i forbindelse med opførelsen. Her udførte Buus A/S begrønningen af det niveauinddelte udenomsareal og afleverede projektet til tiden og uden mangler.

KPC BYG A/S

Kunde

BELÆGNING, BEPLANTNING I KUMMER OG AUTOMATISK VANDING

Type

2014

Etablering

600 M2 KUMMER

Størrelse

ANLÆGSPROJEKET FIK TITLEN ”AARHUS' HÆNGENDE HAVER

Det er ikke hverdagskost, at der bliver bygget huse på 25 etager i Aarhus. Trods dette gik den lokale murermester Hans Lorenzen i 2012 i gang med projektet Comwell City Tower. Et slankt tårn, der i dag huser et hotel og to revisionsfirmaer foruden en lejlighed til ham selv på øverste etage. KPC fra Herning fik opgaven med at bygge huset, og Buus A/S blev hyret til at realisere det spændende anlæg omkring bygningen. Et projekt, der ikke uden grund fik arbejdstitlen ”Aarhus' hængende haver”, fra arkitektfirmaet Arkitema.

Anlægsprojektet består af et større antal smalle kummer, trapper og belægning, der udligner den store niveauforskel på grunden, og som elegant rejser sig op langs den høje bygning. De smalle kummer er tilplantet med klatreplanter, som med tiden vil dække facaderne op mod bygningen. Tæt omkring bygningen og ved indkørslen til p-kælderen er der placeret store kummer tilplantet med fyr- og birketræer, roser, laurbærkirsebær og prydgræsser. Der er i alle bede og kummer indlagt drypslanger, som styres via et fuldautomatisk vandingsanlæg i kælderen.  

Hos Buus A/S udfører vi alle projekter med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning.Få mere information