Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Facility

Vintertjeneste

Vi har mere end 30 års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse. En aftale med Buus A/S Vintertjeneste sikrer, at du lever op til kommunens vinterregulativ.

Snerydning og glatførebekæmpelse

Vores team på 75 medarbejdere og et større antal entreprenører står således klar fra 1. november – 30. april. Med en fuldt dækkende og effektiv vogn- og maskinpark servicerer vi virksomheder, boligselskaber samt private kunder med eksempelvis saltning, grusning eller snerydning af veje, p-pladser, gangstier og fortove.

I Buus A/S kan vi levere GPS spor for udførte kørsler, så vi kan dokumentere vores arbejde. Med fokus på at minimere spild samt miljøbelastning har vi skiftet til eldrevne saltkøretøjer og bruger kørselsafhængige valseudlægger på stier og mindre pladser. Vi tilpasser desuden mængden af salt pr. m2 efter digitale vejrstationer, som danner en prognose for det kommende døgn.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.