Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt

Historien om Buus A/S

Buus A/S er en af Danmarks største, danskejede anlægsgartnervirksomheder. Vi har base i Aarhus og Aalborg men arbejder den dag i dag i hele landet og udfører alt inden for anlægsgartner-, brolægnings- og kloakarbejde til både private, erhverv og kommunale institutioner.

På 2. sal i Aarhus ’ bankende hjerte

Vores historie starter imidlertid dybt inde i Aarhus’ bankende hjerte på 2. sal i Samsøgade nr. 92. Det var nemlig her, Buus A/S blev etableret af Kristian Buus tilbage i 1991 under navnet Buus Have- og Landskabsetablering ApS. Den selv samme Kristian, som den dag i dag er direktør i virksomheden.

Meget har ændret sig siden dengang i Samsøgade. Vi er blevet til Buus A/S med 170 medarbejdere, en solid kundeportefølje og utallige spændende anlægsprojekter at vise frem. Meget har også ændret sig i verden omkring os bl.a. i form af et nu massivt tab af biodiversitet og mere ekstremt vejr som følge af klimaforandringer. Den virkelighed vil vi hos Buus A/S være med til at gøre noget ved med vores grønne fingre og specialiserede viden om plantediversitet, grøn drift og omlægning af arealer til mere vild natur, etablering af grønne tage og klimasikring.

Vores fokus er ligesom tilbage i 1991 at levere kvalitetssikret anlægsgartnerarbejde. Samtidig er vi vores ansvar bevidste som en virksomhed, der både kan og vil være med til at gøre en indsats for at omstille den verden vi lever i. Derfor arbejder vi aktivt og konkret med at fremme biodiversitet, reducere CO2-udledningen, beskytte vandet og øge sundhed & trivsel. Læs mere om bæredygtighed her.

Hos Buus A/S hjælper vi gerne med alt fra en uforpligtende snak til fagkyndig rådgivning og komplekse anlægsprojekter og opgaver, hvor der stilles krav til reducering af CO2-udledning såvel som øget biodiversitet.

Fakta om Buus

  • Stiftet i 1991 under navnet Buus Have- og Landskabsetablering ApS.
  • Allerede i 1992 bliver der etableret et salgssamarbejde med to andre østjyske anlægsgartnerfirmaer. I den forbindelse ansættes en sælger, og lokalerne i Samsøgade skiftes ud med lokaler i Lyngby vest for Aarhus.
  • I 1999 er både kundeporteføljen og medarbejderstaben vokset markant, navnet ændres til Buus Anlægsgartner ApS, og der er fokus på flere administrative og tekniske poster. Inden længe har Buus Anlægsgartner ApS således 45 fuldtidsansatte.
  • I 2013 indtræder Anders Bjørnlund som medejer
  • Efter et omfattende byggeboom i 2012 forvandler virksomheden sig til et aktieselskab, og frem til 2015 stiger aktiviteten i byggebranchen endnu engang massivt. Det betyder yderligere udvidelse af firmaet med yderligere ansættelser af projektledere, sikkerhedskoordinatorer og anlægsteknikere.
  • Ved udgangen af 2018 er der 100 fuldtidsansatte i Buus Anlægsgartner A/S.
  • I 2019 opkøbes det Aalborgensiske anlægsgartnerfirma Buus & co., hvorved yderligere 30 nye medarbejdere kommer ind under Buus-vingerne.
  • I 2021 ændres navnet til Buus A/S.
  • Virksomheden er i dag ejet af direktør Kristian Buus og afdelingsleder Anders Bjørnlund.

Ejerne bag Buus A/S: Et stærkt parløb

Solid erfaring og et tæt, nærværende og mangeårigt samarbejde kendetegner de to ejere af Buus A/S. Anders Bjørnlund satte første gang sine ben i virksomheden tilbage i sommeren 1999. I 2013 købte Anders en del af Buus A/S og indgik således som ejer af virksomheden sammen med grundlægger og direktør Kristian Buus.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.