Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Egå Kirke

Egå Kirke menighedsråd
Kunde
2017
Etablering
90 lbm
Størrelse

Om projektet

Egå Kirke er en af Danmarks gamle kirker bygget i 1100-tallet i romansk stil af kampesten med tilhuggede kvadre. Kirken ligger i landsbyen Egå ved Aarhus – et område der bærer tegn på kristendom helt tilbage i vikingetiden.

Buus A/S har ad flere gange fået opgaven med omsætning af kirkens dobbeltsidede stendige. I 2014 blev det østlige dige omsat, i 2017 kom det sydlige dige med, og i 2023 lavede Buus A/S den nordlige og vestlige del. Dermed står det samlede kirkedige på 220 lbm nu flot i de næste mange år frem til glæde for kirkens besøgende.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Egå Kirke menighedsråd
Kunde
Omsætning af dobbeltsidet kampestensdige
Type
2017
Etablering
90 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.