Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Spørring Kirke

Spørring Kirke Meninghedsråd
Kunde
2021
Etablering
250 m2
Størrelse

Om projektet

Spørring Kirke er placeret på en lille bakke i bunden af en dyb ådal, som fra øst mod vest skærer sig gennem det storformede højland omkring byen Spørring. Kirkens smukke romanske apsis, kor og skib er opført i granitkvadre på granitsokkel opført engang i 1100-tallet. Kirkegården har flere steder stærkt fald.

Buus A/S fik i 2021 opgaven med sænkning af terrænniveau og etablering af et nyt indgangsparti samt sti, der sikrer øget tilgængelighed til kirken. Valg af materialer og stil skulle naturligvis ske i forståelse og respekt for kirkens øvrige udtryk og historie. Indgangspartiet samt sti blev således udført i slidte, nordiske chaussesten sat i et smukt buemønster og rammet ind af brosten. Trappen blev ligeledes sat i slidte, nordiske chaussesten samt slidte nordiske kantsten. Desuden blev der plantet hæk, etableret bede og sået græs.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, belægninger og indgangspartier ved bl.a. kirker. Vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger, renovering af stengærder og arbejde ved indgangspartier for øget tilgængelighed. Vi laver naturligvis også stendiger, belægninger, ramper og indgangspartier andre steder end ved kirker.

Spørring Kirke Meninghedsråd
Kunde
Nyt indgangsparti for øget tilgængelighed, beplantning
Type
2021
Etablering
250 m2
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.