Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Gedigen maritim luksus

Den lille lækre have
Type
2021
Etablering
650.000 kr
Prisramme

Om projektet

Med havet som brusende baggrund møder man her et stykke gedigen, maritim luksus præsenteret af en langstrakt trappe og cortenstålmur, der skærer sig gennem skråningen. En imponerende kontrast til den tætvoksende, omkringliggende beplantning og en endnu mere imponerende indbydelse op i et udeareal præget af kystens og havets kraftfulde stemning.

Overfladerne består af 28 mm. tykke ipe-planker, der er langtidsholdbare – også i maritime omgivelser. 40 år som minimum er forventeligt, men længere tid er ikke utænkeligt. Contensstålmure – og kanter er ligeledes et langtidsholdbart og dermed klogt materialevalg, ikke mindst i udeområder, hvor saltvandet ikke er længere væk, end det kan betragtes fra matriklen.

Trappens LED-lys er integreret i håndlisten. Et lys, der både skaber tryghed og varmer, når mørket falder på og dermed tjener et praktisk formål, men som samtidig tjener et æstetisk formål ved at sende tankerne i retning af noget, der kunne minde om et mindre kunstværk eller en installation.

Her er udsyn men også plads til privatliv på terrassen på ejendommens bagside.
Haveplan er designet og projekteret af Buus A/S.

Havens fokusområder:

  • Trappe i kvalitetstræ, der giver lethed
  • Cortenstål til kanter og som støttemur
  • LED belysning som en integreret del af trappen

Havens materialer:

  • Træterrasse i ipé
  • Lette trapper i Ipé
  • Støttemur i cortenstål

Det siger kunden

“Vi er særligt glade for at trappeanlægget med sin konstruktion af træ og corten stål passer så fint til det eksisterende træhus og at trappen er meget let at bevæge sig op og ned ad.”

“Vi var imponerede over den håndværksmæssige professionalisme, den faglige stolthed og den daglige oprydning i byggefasen.”

 

650.000 kr
Prisramme
Den lille lækre have
Type
Designet og etablering af trappe og støttemure, træterasse
Opgavetype
2021
Etablering
ca. 150 m2
Størrelse
Kenneth Hørning, Buus A/S og Kristian Markvardt, Buus A/S
Projektansvarlig

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.