Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt
Ydelser

Vi tilbyder

Buus A/S har mere end 30 års erfaring, 170 dygtige medarbejdere og arbejder i hele landet. Vi udfører alt inden for anlægsgartnerarbejde herunder store og små entrepriser, renovering og etablering af stendiger, kloakering og klimatilpasningsløsninger, drift og service af grønne udearealer, projektering og etablering af designhaver samt rådgivning. Vi arbejder både med privatkunder, erhverv og offentlige institutioner.

Ydelser

Entreprise

Vi udfører såvel store som små entrepriser, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning. Som leveringssikker totalleverandør har vi alle de nødvendige faggrupper, der skal til for at udføre ethvert bygge- og anlægsprojekt.

Vores ansvarlige
Anders Bjørnlund
Partner - Tilbudschef anlæg
+45 23 20 72 55
Ydelser

Kloakservice & klimatilpasning

Vi har autorisation til at udføre alle former for kloakservice og er specialiserede i lokal håndtering af regnvand (LAR). Vi gør en stor indsats for at hjælpe vores kunder med klimatilpasning og tilbyder bl.a. et gratis klimatjek.

Vores ansvarlige
Brian Østergaard
Aut. Kloakmester og regnvandskonsulent
+45 91 23 08 76
Ydelser

Facility - grøn drift & service

Vi tilbyder vi professionel drift og service af udeområder og indendørsarealer samt omlægning af områder gerne med fokus på bæredygtighed og klimatilpasning. Hos os kortlægger vi potentialer og tilbyder sæsontilpassede, skræddersyede løsninger.

Vores ansvarlige
Søren Damkjær
Afd. chef Facility Aarhus
+45 30 92 02 99
Ydelser

Designhaver & Uderum

Vi tilbyder en 360 graders, professionel løsning på havedesign i højeste klasse. Hos er er have- og landskabsarkitekter, anlægsgartnere, brolæggere og regnvandskonsulenter nemlig samlet under et og samme tag. Vi er med på både de helt store og de mindre projekter.

Vores ansvarlige
Kenneth Hørning
Design og projektering af haver og uderum
+45 30 92 02 56
Ydelser

Rådgivning

Vi tilbyder professionel sparring og vidensdeling på alle fagområder inden for have og landskabsetablering. Tøv ikke med at kontakte vores hold af specialister.

Vores ansvarlige
Dennis Worum
Afd. chef Aalborg
+45 42 95 85 67

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.