Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Partner & Afdelingsleder, Buus A/S

Anders Bjørnlund

Anders Bjørnlund har været en del af Buus A/S siden 1999. I 2013 blev han partner i virksomheden, som han nu driver sammen med stifter Kristian Buus.

Jeg vil give glæden ved naturen videre

Det, der virkelig trækker i mig, er at lave landskaber og se, hvordan de udvikler sig over tid og skaber værdi for både mennesker og natur. Når jeg bevæger mig rundt i Aarhus i dag, ser jeg områder, jeg har været med til at udføre, eller træer jeg har været med til at plante for 35 år siden, og som nu har vokset sig store og smukke. Det gør mig glad.

Det er vigtigt at have grønne byrum, så beboerne i vores skønne by og andre steder kan komme ud og sidde på græsset eller i skyggen af et træ på en solskinsdag og se insekter og bier. Jeg har været udemenneske hele mit liv, og naturen har altid interesseret mig. Det er rart at kunne være med til at give den glæde videre til andre.

Insekterne tilbage på forruden

Vi lever i en markant anderledes tid, end vi gjorde for bare 15-20 år siden. Dengang var forruden på bilen fuld af insekter, når jeg kørte hjem en varm sommeraften. Det er den ikke længere, og det ret trist. Det optager mig. For det er jo de insekter, der bestøver vores planter og spiller en afgørende rolle for vores fødevareproduktion og for naturens økosystemer og vores fremtid.

Det er for mig et stærkt billede på, at det er tid til forandring. Derfor har jeg både som virksomhedsejer og leder fokus på at sikre, at vores virksomhed gentænker og nytænker etablering og pleje af grønne områder. Vi skal imødekomme fremtidens behov, og vi har et kæmpe ansvar qua vores viden og know how. Vi har et stort impact, for det er bl.a. os, der er med til at skabe de landskaber og uderum, som vi alle skal bevæge os rundt i.

Det er vigtigt, at vi ændrer tankegang hele vejen rundt fra bygherrer, til entreprenører, ingeniører, arkitekter, mig selv, kunder, alle. Vi skal alle være med i forandringen og den grønne omstilling.

En stor del af min dagligdag går netop ud på at indgå i et tæt samarbejde mellem bygherrer, entreprenører og udførende og sikre, at en idé bliver til en brugbar og god opgave. Det kan jeg godt både bruge måneder og nogle gange endda år på, og den proces er meget vigtig at give tid.

 

 

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.