Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Fredenskirken

Fredens menighedsråd
Kunde
2011
Etablering
90 lbm
Størrelse

Om projektet

Fredenskirken i Viby, Aarhus, blev indviet i 1960 og er dermed en af Danmarks nyere kirker. Dens navn og historie er tæt knyttet til Anden Verdenskrig og årstallet 1944, hvor en gruppe mennesker mødtes trods risiko for luftalarmer for at høre om planerne for en ny kirke.

Buus A/S fik i 2011 opgaven med at genopbygge kirkens enkeltsidede stendige, der var sammenskredet. Diget blev suppleret med bundsten i den rigtige størrelse for at sikre, at det i mange år fremover kunne stå smukt og stabilt omkring kirken.

Et stendige holder typisk i mindst 80 år, hvis det ellers er bygget korrekt og med den nødvendige omhu.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Fredens menighedsråd
Kunde
Enkeltsidet kampestensdige
Type
2011
Etablering
90 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.