Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Entreprise

Græssåning

En flot, velplejet og grøn græsplæne er ofte et vigtigt element i en have eller et uderum, der sikrer plads til eksempelvis boldspil og bevægelse. 

Den flotte og brugbare græsplæne

Som haveejer har du måske allerede opdaget, at det kan være svært at holde en flot og velplejet græsplæne, specielt hvis sommeren er ekstra solrig og tør. Det kan også være, at du har bygget nyt hus, og nu står med en bar grund, der skal etableres fra bunden. Uanset hvilken situation du står i, har Buus A/S ekspertisen og den nødvendige viden til at anlægge en flot og brugbar græsplæne.

Sådan arbejder vi med såning af græs

Vi har mange års erfaring med græssåning, hvad end det er store eller små arealer, der skal have en kærlig hånd. Græsplæner kan etableres ved såning af græsfrø eller med rullegræs. På udsatte områder kan der anvendes kunstgræs, der leveres med mange forskellige udtryk fra golfgreens til mere naturlige typer rullegræs.

Hos Buus A/S kan vi være behjælpelige med at pleje og vedligeholde dine grønne områder. Vi har en omfattende og funktionsdygtig maskinpark med de nødvendige redskaber til jordbundsløsninger, finplanering, harvning, stenopsamling, græssåning, tromling og gødskning. Dette giver os mulighed for at vælge lige akkurat de redskaber, som er bedst egnet til den pågældende opgave.

Pleje og vedligeholdelse fremadrettet

Den efterfølgende pleje og vedligeholdelse er vigtig for græsplænens holdbarhed. Vi hjælper derfor naturligvis med en effektiv plejeplan, der dækker alt fra gødningsplaner, vanding, topdressing, klipning og ukrudtsbekæmpelser.

Morten Petterson
Afd. Anlæg

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.