Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Navitas

Marianne Levinsen Landskab
Landskabsarkitekt
2013
Etablering
2000 m2
Størrelse

Om projektet

På havnen i Aarhus blev vi af E. Pihl og Søn A/S valgt til den spændende opgave med opførelsen af Navitas. Et stort byggeri der skulle huse ingeniørhøjskole og maskinmesterskolen samt forskerparken INCUBA Science Park.

En spændende opgave der bød på to store gårdhaver i 1. sals højde, træterrasser øverst oppe, og en stor terrasse af betonfliser på flisefødder på 1. sal i forlængelse af kantinen. Ved havnekanten blev der i et 200 m3 stort støbt plantehul plantet 20 piletræer, som blev forsynet med gødningsvand via drypslanger tilkoblet et automatisk vandingsanlæg.

I parkeringskælderen blev der etableret helleanlæg med sømkantsten som blev støbt ud, og omkring søjlerne blev der lavet cirkler med sømkantsten for at forhindre bilerne i at komme for tæt på. Undervejs i projektet gik E. Pihl & Søn konkurs og efter en et par måneders stilstand blev byggeriet færdiggjort af A. Enggaard.

E. Pihl & søn A/S OG A. Enggaard A/S
Kunde
Marianne Levinsen Landskab
Arkitekt
2013
Etablering
Ca. 2000 m2
Størrelse
Atriumgårde, fliseterrasse, træterrasse, bed med piletræer og sømkantsten i kælderen
Type

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.