Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Lime Kirke

Lime Kirke menighedsråd
Kunde
2015
Etablering
60 lbm
Størrelse

Om projektet

Lime Kirke er en flot middelalderkirke og har bevaret sit oprindelige udseende – også udvendig. Kirken ligger midt i Lime by i Syddjurs Kommune og er oprindeligt indviet til de søfarendes skytshelgen Sct. Clement, måske fordi Kolindsund tidligere har gået helt ind mod Lime. Kirken er en af de gamle danske kirker fra omkring 1150.

Buus A/S fik opgaven med at tage det gamle dige ned, da det var faldet godt og vel sammen, og genopsætte det. Det kræver nænsomhed, respekt for historien og fagteknisk kunnen at arbejde med kirkernes diger eller de gamle diger ved eksempelvis herregårde. Stendiger fortæller nemlig en vigtig del af Danmarks historie.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Lime Kirke menighedsråd
Kunde
Nedtagning af gammelt sammenfaldt dige, genopsætning og regulering af terræn
Type
2015
Etablering
60 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.