Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Hørning Kirke

Hørning Menighedsråd
Kunde
2008, 2010, 2014
Etablering
200 lbm
Størrelse

Om projektet

Hørning kirke er bygget i slutningen af 1100-tallet og er dermed ældre end de fleste andre danske landsbykirker.

Alderen kan jo sætte sine spor, og da Buus A/S blev involveret i opgaven med renovering af stendiger, var en muret kampestensmur i så dårlig stand, at menighedsrådet valgte at genopføre et helt nyt stendige i stedet for.

Buus A/S lavede 200 LBM dobbelt stendige over tre etaper, der endte med et veludført stykke håndværk begået af vores dygtige medarbejdere.

At arbejde med et stykke historie som det ofte er tilfældet i forbindelse med renovering ved kirker kræver respekt for og hensyn ikke mindst til bevaringsmæssige krav og det samlede indtryk, som digerne er en vigtig brik i.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Hørning Menighedsråd
Kunde
Dobbelt kampestensdige udført i flere etaper
Type
2008, 2010, 2014
Etablering
200 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.