Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Unity Aarhus - La Tour Tower

Arkitema
Arkitekt
2023
Etablering
Rasmus Fugl, Buus A/S
Projektansvarlig

Om projektet

UNITY Aarhus – også kaldet La Tour Tower – hæver sig stolt fra jorden på hjørnet af Hasle Ringvej og Randersvej med sine imponerende 94 meter. Bygningen er opført som en halvcirkel, der bevæger sig opad fra den laveste ende i 7 etagers højde til den højeste ende med 28 etager.

Buus A/S fik opgaven med udarbejdelse af anlægsarbejdet på det samlede udeareal, der rummer en række fællesarealer med trapper udført i beton og cortenstålkanter, støttemure, betonfliser og begrønning med bl.a. fuglekirsebær, rødel, bærmispel, staudegræsser og klatreplanter som levende rumdelere mellem stier og opholdsarealer.

I bygningens gårdhave er der desuden etableret en terrasser i varmt træ med egesveller til at sidde samt en række mindre, små grønne sedumtage til forskønnelse af ventilationskanaler fra parkeringskælder.

UNITY Aarhus – eller La Tour Tower – er indrettet med mere end 600 mindre lejligheder og har fået sit ene navn efter det gamle La Tour Hotel, som før lå på arealet.

Nordstern
Kunde
Aberdeen Standard Investments
Bygherre
Arkitema
Arkitekt
2023
Etablering
3.534 m2
Størrelse
Rasmus Fugl, Buus A/S
Projektansvarlig
Jordarbejde, belægning, beplantning
Type

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.