Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Kloakservice & Klimatilpasning

Kloakservice

Professionel rådgivning fra start til slut

Som autoriseret kloakmester håndterer vi etablering, reparation og vedligeholdelse af kloaksystemer og tilbyder kundetilpassede totalløsninger, så du undgår skader på afløb, kloakledninger, brønde eller bygningselementer. Alt, hvad vi foretager os, er udført med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. Derfor yder vi altid en tilfredsstillende kloakservice til den aftalte pris og til den aftalte tid.

Opdager du brud på kloakledningen eller finder anden skade på kloakken, er det vigtigt, at du reagerer med det samme. Ellers kan du risikere ødelæggende skader på din ejendom såsom fugtskader, rottebesøg og oversvømmelse.

Fuld rapport og hjælp til myndighedskontakt

Ved anlæg af nye afløbsinstallationer eller udvidelse af det nuværende kloaksystem, tilbyder vi professionel rådgivning om de forskellige løsningsmodeller og kravspecifikationer fra myndighederne. Når kloakarbejdet afsluttes, udarbejder vi naturligvis drifts- og vedligeholdelsesplan, tegninger over de udførte installationer og anlæg samt færdigmelding til relevante myndigheder.

Ved forsikringsskader forestår vi tv-inspektion, prissætning og kontakt til relevante forsikringsselskaber. Vi hjælper også gerne med kontakt til myndighederne og fremsendelse af de rigtige ansøgninger og færdigmeldinger.

Pæn og ordentlig afrunding

Vi lægger stor vægt på at udføre professionel kloakservice – også efter at kloakarbejdet er udført. Det betyder, at vi værner om haven og indkørslen, så du ikke behøver at skulle bekymre dig om at anlægge beplantning eller belægning på ny efter kloakeringen.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.