Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Lyngby Kirke, Djursland

Lyngby sogn menighedsråd
Kunde
2018
Etablering
140 lbm
Størrelse

Om projektet

Djurslands Lyngby Kirke er den største af Grenaa-egnens kridtstenskirker. Den er forbundet med et gammelt sagn, der siger, at søsteren til den adelsfrøken, der opførte kirken, i jalousi lod kirken omkranse af en mur så stor, at den blev 2 skillinge dyrere end selve kirken. Så galt gik det ikke, da Buus A/S i 2018 genopbyggede stendiget omkring kirken.

Diget er dog – som sagnet tilsiger – imponerende stort. Det var derfor et både stort og tilfredstillende stykke arbejde at omsætte det 140 cm høje dobbelte stendige, der strækker sig smukt omkring den gamle kirke.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Lyngby sogn menighedsråd
Kunde
Opsætning af 140 cm højt dobbelt stendige
Type
2018
Etablering
140 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.