Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Entreprise

Brolægning

Med brolægning og belægningsarbejde fra vores professionelle medarbejdere er du altid garanteret et professionelt stykke arbejde udført med ordentlighed. Uanset om det gælder belægningsarbejde til den private husejer, erhverv eller offentlige instanser. 

Belægningsarbejde til private og erhverv

Vi forvandler alt fra bytorve, veje, større og mindre uderum, terrasser og indkørsler til noget helt unikt, og vi udfører alt arbejde inden for brolægning.  

Vores medarbejdere har den nødvendige viden og stor erfaring med forskellige belægningstyper, så du er altid i trygge hænder hos os uanset størrelse og omfang på arbejdsopgaven, der skal indfri dine drømme.

En ny belægning skal holde i mange år, uanset omfang. Om I er private husejere eller erhvervsdrivende eller en offentlig instans, så ved vi, at det er en stor investering at få udført brolægning, og derfor sørger vi naturligvis altid for, at kvaliteten på arbejdet er i top. Vi prioriterer altid at tage en god indledende snak med jer omkring jeres ønsker og forventninger til slutresultatet, og I er en del af processen fra start til slut. 

Hvis I har brug for rådgivning, er vores kompetente medarbejdere altid klar til at hjælpe jer med at vælge de rette materialer samt være med til at inspirere jer til at vælge en løsning, der er i perfekt harmoni med omgivelserne. 

I vores showroom i Aarhus, kan du se de mange produkter, der kan gøre din have eller uderum personlig og unik, og vores medarbejdere står klar til at guide og rådgive dig. 

Sammen finder vi den rette løsning

Vores dygtige brolæggere og belægningsfolk udfører blandt andet belægning med chaussesten, brosten, teglsten, keramiske fliser, betonfliser, træ og løse belægninger som grus og granitskærver. Brolægning dækker over mange forskellige typer entrepriseopgaver, som blandt andet omfatter følgende: 

  • Belægning med brosten 
  • Flisebelægning af terrasser 
  • Opbygning af trapper 
  • Belægning af terrasser 
  • Belægning af indkørsler 
  • Belægning af gang- og grusstier 
  • Anlæg af bytorve og veje 
  • Belægning af parkeringspladser 

I skal aldrig tøve med at kontakte os for en uforpligtende snak omkring mulige løsninger i forbindelse med brolægning af jeres udeareal.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.