Logo Buus A/S
Bæredygtighed

Smede- og maskinværksted i Aarhus

Hos Buus A/S har vi naturligvis vores eget smede- og maskinværksted i Brabrand, Aarhus. Dette er nødvendigt, da vi ofte løser et væld af smedeopgaver til vores mange anlægsprojekter. Vi udfører eksempelvis låger, hegn, højbede, bålpladser og lignende smedearbejde for såvel offentlige som private kunder. Vi lægger stor vægt på at have en velforsynet og funktionsdygtig maskinpark, hvorfor vi har et dygtigt team af kvalificerede mekanikere, som servicerer og reparerer vores omfattende maskinpark og hele viften af specialværktøj. På den måde kan vi altid tilbyde professionelt anlægsarbejde med pålidelige maskiner og værktøj, som er bedst egnet til den pågældende opgave.

Vi udfører smedeprojekter og anlægsopgaver i alle størrelser

Med mere end 25 års erfaring inden for anlægsbranchen er Buus A/S en professionel samarbejdspartner, der tilbyder kundetilpassede løsninger. Hvad enten du står over for et mindre smedeprojekt, en større anlægsopgave eller et kompliceret entrepriseprojekt, så kan vores veluddannede medarbejdere effektivt og ansvarligt løse opgaven.

Vi udfører anlægsgartnerarbejde til private kunder, kommuner og offentlige institutioner samt erhvervsvirksomheder. Desuden beskæftiger vi kvalitetsbevidste og dygtige medarbejdere, hvor alle, inklusive direktionen, har en solid håndværksmæssig baggrund. Vi arbejder i Østjylland, herunder i området omkring Aarhus, men i princippet udfører vi anlægsopgaver og smedearbejde for hele Danmark.

Hos Buus A/S er du altid garanteret et professionelt stykke arbejde udført med ordentlighed og stor samarbejdsvillighed. Vi sætter leveringstiden højt og vi rådgiver vores kunder, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Den bedste løsning behøver ikke nødvendigvis også at være den dyreste. Hos Buus ved vi at den bedste løsning også sagtens kan være den billigste. Ønsker du et uforpligtende tilbud på et anlægsprojekt eller en smedeopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.