Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Ydelser

Kloakservice & Klimatilpasning

Buus A/S har autorisation til at udføre kloakservice og er tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol. Vi tilbyder tv-inspektion af kloak, opgravningsfri renovering, kloakseparering og etablering af omfangsdræn samt naturbaserede løsninger i forbindelse med behov for klimatilpasning. Vi arbejder både for private kunder, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Kloakservice - professionel rådgivning fra start til slut

Som autoriseret kloakmester håndterer vi etablering og vedligeholdelse af kloaksystemer og tilbyder kundetilpassede totalløsninger, så du undgår skader på afløb, kloakledninger, brønde eller bygningselementer.

Klimatilpasning & Regnvandshåndtering

Hos Buus A/S er vi specialiserede i lokal afledning af regnvand (LAR), og hjælper gerne med klimatilpasning. Hos os kan du bl.a. få et klimatjek af din ejendom.

Omfangsdræn

Hos Buus A/S etablerer vi omfangsdræn, der etableres rundt om en bygnings udvendige sokkel.Omfangsdræn trækker fugt og grundvand væk fra bygningsfundamentet og kan kombineres med en udvendig isolering af bygningens sokkel eller kældervæg.

Sikring mod rotter i din bolig

Rotter er et stigende problem i Danmark og kan være årsag til ubehagelig lugt og gnaveskader på rør og stikledninger. Vi hjælper dig kort sagt igennem hele processen, så du er sikret et hjem, der er frit for skadedyr.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.