Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Lindelse Kirke

Lindelse kirkes menighedsråd
Kunde
2022
Etablering
85 lbm
Størrelse

Om projektet

Lindelse Kirke på Langeland trækker tråde tilbage til sen-romantisk tid fra ca. 1200 til 1259, hvor de ældste dele af kirken herunder kor og skib kan dateres til.

Gennem de seneste år var stendiget ved kirken desværre begyndt at skride sammen. Buus A/S fik opgaven med at renovere diget, og i sommeren 2023 gennemgik den gamle stensætning således en total renovering.

Digets placering helt ud til vejen i et sving kunne give lidt udfordringer for trafikken. Derfor var Saferoad med på opgaven, så gående, cyklende og køretøjer sikkert og så nemt som muligt kunne passere arbejdet med diget.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Lindelse kirkes menighedsråd
Kunde
Enkeltsidet stendig, nedtagning og genopsætning
Type
2023
Etablering
85 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.