Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Nørager Kirke

Nørager Kirke Norddjursland
Kunde
2017
Etablering
80 lbm
Størrelse

Om projektet

Den gamle kampestenskirke, Nørager Kirke, er opført i romansk stil og bygget af tilhuggede kvadre. Den smukke kirke ligger i Allingåbro på Djursland og er forbundet med et sagn om hedningen Rani, der ejede alt i Nørager sogn, og hvis kristne kone lod kirken opføre i 1100-årene.

I 2017 omsatte Buus A/S kirkens dobbelte stenfyldte dige. Kirkediger er som regel oprindeligt bygget af sten, der blev samlet ind fra markerne omkring kirken, når der blev gjort klar til en ny afgrøde. Uanset hvor stenene i et dige stammer fra og om de er blevet omsat, så rummer de både historie og en særlig stil alt efter hvor i landet, de er placeret. Derfor er et arbejde som det ved Nørager Kirke naturligvis et, hvor der arbejdes i respekt for historiens vingesus.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Nørager Kirke Norddjursland
Kunde
Nedtagning og genopsætning af dobbelt stenfyldt dige
Type
2017
Etablering
80 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.