Nyheder

Her kan du følge lidt med i, hvad der skal hos BUUS
Anlægsgartner A/S, samt hvilke projekter vi arbejder på
og et indblik i hvad fremtiden byder på.

DM I SKILLS

Firmaets dygtige elev Ditte præsterede at vinde DM i Skills sammen med Mathias fra anlægsgartnerfirmaet Holmegaard.
Vi er meget stolte over at have udklækket Danmarksmesteren og ser nu frem til at Ditte skal til svendeprøve i maj. Senere på året deltager Ditte og Mathias i EM i Skills der afvikles i Østrig

RENOVERING AF GÅGADEN I HORSENS

Søndergade, Jessensgade og Torvet kommer til at gennemgå en fantastisk forvandling med ca 13.000 m2 ny belægning udført af granitfliser og brosten. Entreprisen omfatter også nyt system for afledning af regnvand, springvand, inventar og beplantning. 

Læs mere her 

ETABLERING AF ”DANMARKS GRØNNESTE GÅGADE”

Til stor glæde for os vender vi nu tilbage til Silkeborg, da vi har skrevet kontrakt med Silkeborg Kommune om renovering af gågaderne Vestergade og Søndergade samt Søndertorv.
Tidligere har Buus renoveret Torvet og Østergade.
byrumsinventar.

Læs mere her 

LEGO

I centrum af billund blot et stenkast fra det kendte LEGO House, bygger LEGO nyt hovedkvarter. Buus etablerer i alt 12 forskellige gårdhaver i flere forskellige niveauer, samt en omkringliggende park på i alt 4 Ha.

Opgaven opstartede i juli 2019 og forløber til sommeren 2021.

Lilli Gyldenkildes Torv Horsens

På den gamle Kvicklygrund i midt i Horsens er Casa A/S i gang med at opføre en ny bydel med 359 boliger, fordelt på 3 boligblokke med hver sin grønne taghave. Her etablerer vi i alt 6000 m2 taghaver med flisebelægninger og store grønne bede, og klatrende planter. Områdets parkeringshus i 6 etager bliver begrønnet med 3 grønne facader.

En spændende opgave der forløber fra januar til august 2020.

Astahus i Aalborg

For Raundahl & Moesby udfører vi tagbegrøning, belægninger og beplantninger på det nye 11.000 m² store boligprojekt AstaHus.

Astahus er bygget ved Aalborgs gamle Tobaksområde, der er placeret centralt i den attraktive bydel Vestbyen på hjørnet af Strandvejen og Badehusvej.

Karriere hos Buus?

Hos Buus søger nye medarbejdere, så det er nu, hvis du vil være med i et team, hvor vi sætter faglig stolthed, ordnede arbejdsforhold, godt humør og professionalisme højt. 

Læs mere her

AARhus i Aarhus

Vi meget stolte over at vi nu er en del af dette byggeri. Der er netop skrevet kontrakt med totalentreprenør MTHøjgaard om detailprojektering og etablering af udemiljøet bestående af gårdrum, terrasser og taghaver.


TALENT PROGRAM AARHUS

Talent program Aarhus hjælper nyankomne flygtninge med at komme hurtigere ind på det danske arbejdsmarked.

Læs mere 

 

NYT TORV I SILKEBORG

Byens liv - Byens torv - Byens hjerte. Vi skaber det sammen.

Læs mere
VINTERBEREDSKAB

I vinterhalvåret er vi i beredskab døgnet rundt og er løbende i forbindelse med DMI og vejdirektoratet. Bliver der varslet sne og frost, rykker vi automatisk ud til vores faste kunder.

Læs mere om vores
vinterberedskab

SMUKKE STENDIGER

Hos BUUS har vi et sjak på 10 mænd, der mestre arbejdet med genopbygning af støttemure. Vi har gennem de sidste 20 år opført adskillelige støttemure for bl.a. Dollerup Kirke, Ans Kirke og Fredens Kirke.

Læs mere om kirkegårdsanlæg

LIGHTHOUSE

Det var med stolthed, at Buus Anlægsgartner A/S blev valgt som underentreprenør til at hjælpe med udførslen af taghaven omkring dette unikt placerede boligprojekt på Pier 4, Aarhus Havn, projekteret af Schønherr Landskabsarkitekter.

Læs mere om Lighthouse her

Jubilæum

I år fejrer Buus Anlægsgartner A/S 25 års jubilæum. Vi har haft fornøjelsen af at forskønne de grønne områder i og omkring Aarhus siden 1991, og det er vi meget stolte af.

 

Buus opruster og øger fokus på bæredygtighed 

Den øst- og nordjyske anlægsgartnervirksomhed Buus Anlægsgartner A/S sætter nu ekstra fart på udvikling inden for faglig rådgivning på højt niveau i forbindelse med effektivt og bæredygtigt vedligehold af grønne opgaver. 

Læs mere her 

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere