Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Vester Starup Kirke

Vester Starup kirke Meninghedsråd
Kunde
2021
Etablering
40 m2
Størrelse

Om projektet

Vester Starup Kirke er en smuk lille landsbykirke fra romansk tid beliggende på en lille banke i engene syd for Holme Å i Varde Provsti.

Kirkens menighedsråd havde et ønske om at sikre øget tilgængelighed til kirken og gav på den baggrund Buus A/S opgaven med etablering af nyt indgangsparti med rampe. Trappen og rampen er lavet af svensk, rød bohus rammet flot ind af slidt granit og pigsten. Samlet giver det nye indgangsparti et roligt og venligt indtryk i materialer, der spiller sammen med kirkens historie.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, belægninger og indgangspartier ved bl.a. kirker. Vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger, renovering af stengærder og arbejde ved indgangspartier for øget tilgængelighed. Vi laver naturligvis også stendiger, belægninger, ramper og indgangspartier andre steder end ved kirker.

Vester Starup kirke Meninghedsråd
Kunde
Exventar A/S
Arkitekt
Nyt indgangsparti med rampe
Type
2021
Etablering
40 m2
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.