Logo Buus A/S
Bæredygtighed

Velkommen til Buus A/S

Buus A/S har i mere end 30 år været en af de førende virksomheder i vores branche. Det er vi stolte af. Samtidig er vi også taknemmelige, for vores stærke fundament er skabt og skabes hver eneste dag sammen med et team af 170 dygtige, specialiserede medarbejdere til glæde for vores mange kunder over hele landet.

Vi sætter en ære i vores arbejde - hver gang

Som professionel anlægsgartnervirksomhed sætter vi en ære i at udføre et flot og kvalitetssikret stykke anlægsarbejde – hver gang. Samtidig sætter vi en stor ære i at leve op til vores vision om at gøre byer, virksomheder og hjem mere grønne og biodiverse – hver dag. Med vores grønne fingre og viden kan og vil vi være med til at gøre en indsats for at fremme bæredygtighed. Det gælder både i forbindelse med større entrepriser og nybyggerier, drift og omlægning af eksempelvis virksomheders, boligforeningers og offentlige institutioners grønne udearealer og eksempelvis re-design af private haver.

Som kunder hos os skal I føle jer godt behandlet, I skal føle jer inkluderet i arbejdsprocessen, og I skal føle jer trygge – også hvis I sidder med ønske om eller konkrete krav til anlægsgartnerarbejde, der kan levere på parametre som reducering af CO2-udledning og øget biodiversitet.
Vores tætte dialog med jer som kunder sikrer, at vi altid kan give en fagkyndig rådgivning, så vi i fællesskab finder den bedste løsning.

Vi arbejder i hele landet og udfører i dag som i 1991 alt inden for anlægsgartnerarbejde til både private, erhverv og offentlige institutioner. Vores kompetencer favner bredt, og vi løser både store såvel som små opgaver samt arbejder med klimasikring og LAR-løsninger.

Anders Bjørnlund
Partner & Tilbudschef Anlæg

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.