Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Havedesign & Uderum

Din have, dine drømme

Hos Buus A/S tilbyder vi professionel etablering af haver & uderum, der både byggeteknisk og æstetisk opfylder ethvert ønske om en indbydende, grøn oase. Uanset hvad du end måtte drømme om at få forandret i haven eller indkørslen, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, praktiske løsning – og få gjort drømmen til virkelighed.

Solid rådgivning

Vi lytter til dine ønsker og hører også det, du siger mellem linjerne. Samtidig deler vi ud af vores fagekspertise, så vi sammen sikrer, at du får den bedste løsning. En løsning, der giver dig den drømmehave, som netop du ønsker dig, og som holder i mange år frem.

Hvis du har en havearkitekt tilknyttet projektet, samarbejder vi også gerne for at få den rigtige løsning, der både byggeteknisk og æstetisk passer til dine behov og ønsker.

360 graders løsning

Buus A/S har eksisteret i mere end 30 år. Vi er stolte fagspecialister. Vi er garant for kvalitet for dig. Og så er vi et stærkt team, der rummer alt fra have- og landskabsarkitekter til anlægsgartnere, brolæggere og regnvandskonsulenter samlet under et og samme tag. Vi kan med andre ord tilbyde dig en 360 graders løsning på havedesign i højeste klasse.

Et forløb sammen med vores team ser typisk sådan her ud

  • Havebesøg.

  • Opmåling & registrering af eksisterende forhold (ved større projekter kan dette ske i to faser).

  • Designmøde: Kunde inviteres ud til Buus A/S, og vi præsenterer vores anbefalede projektdesign og tankerne bag.

  • Slutdesign & projektering: Endeligt projektdesign og plantekatalog.

  • Budgetmøde: Vi gennemgår tilbud og budgettet sammen.

  • Udførelse og aflevering.

“Du skal være tryg og have tillid til, at du får dine drømme omsat til den bedste løsning. Det ser jeg som vores vigtigste opgave. Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i landskab og anlæg. Min erfaring som udførende anlægsgartner har lært mig håndværket i praksis. Den viden og erfaring bruger jeg nu , til at give dig de bedste råd og vejlede vores brolæggere og gartnere, inden de begynder at arbejde i din have.”

Kenneth Hørning
Specialist i havedesign, Buus A/S

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.