Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Den Gamle By

CUBO A/S
Arkitekt
2022
Etablering
Rasmus Fugl, Buus A/S
Projektansvarlig

Om projektet

Den Gamle By i Aarhus møder nu de mange besøgende gæster med en indbydende ny hovedindgang placeret ud mod Ceres-krydset og med Botanisk Have som nabo.

Forpladsen er etableret af Buus A/S i varme, changerende teglklinker, der flyder sammen med en tilsvarende belægning inde i hovedbygnings gulvareal.

Desuden er der lavet en smuk amfitrappe i samme type teglklinker, der forbinder forpladsen med en lille, eksisterende sø. Samlet set giver den varme belægning en venlig modtagelse for et forventet, øget antal gæster og bidrager til at skabe et udeareal, der indbyder til en pause på trappen.

Forpladsen er niveaufri ud fra et ønske om at sikre god tilgængelighed for alle, herunder dårligt gående, og skal desuden koble hovedindgangen sammen med de eksisterende stier i Botanisk Have.

Den nye hovedindgang og forpladsen binder Den Gamle By tæt sammen med kulturstrøget, der løber fra Musikhuset og ARoS, via Thorvaldsensgade til Botanisk Have og Den Gamle By.

Den Gamle By Danmarks Købstadsmuseum
Kunde
Den Gamle By Danmarks Købstadsmuseum
Bygherre
CUBO A/S
Arkitekt
2022
Etablering
630 m2
Størrelse
Rasmus Fugl, Buus A/S
Projektansvarlig
Terræn- og belægningsarbejde, amfitrappe
Type

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.