Logo Buus A/S
Vintertjeneste vagt
Facility

Træfældning & Stubfræsning

Buus A/S er specialiseret i træfældning og stubfræsning. Vi arbejder for mange forskellige kundetyper, hvor vi dagligt fælder træer og fræser træstubbe i grønne områder. Vi udfører alle træfældningsopgaver med effektive teknikker, høje sikkerhedsforanstaltninger og stor professionalisme. Dertil har vores uddannede anlægsgartnere specialviden i træpleje og beskæring, hvorfor du altid er garanteret et vellykket resultat.  

Få professionel hjælp til træfældning, stubfræsning og topkapning

For mange kan det være en svær opgave at have fuld kontrol over, hvor og hvordan et træ skal falde under fældning. Derfor er det altid en god idé at få hjælp af professionelle, som forsvarligt kan fælde træer og udføre korrekt topkapning. Du må gerne selv fælde træer på din grund, men er du i den mindste tvivl om, hvordan du skal løse opgaven, kan du risikere at gøre skade på dig selv eller andre.

Hos Buus A/S har vi mange års erfaring med at fælde træer, rodfræse stubbe og topkappe vanskelige træer. Vi udfører såvel store som små træfældningsopgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner.

Da to træfældningsopgaver aldrig vil være helt ens, vurderer vi handlingsplan og træfældningsmetode individuelt fra opgave til opgave. Efter både træfældning og stubfræsning står vi naturligvis også for oprydning og bortkørsel af træaffald.

Træfældning og beskæring

Buus A/S tilbyder alt inden for træfældning og beskæring. Uanset om du vil fælde eller beskære dit træ fordi det skygger for eftermiddagssolen på terrassen, er til gene for naboen, udgør en sikkerhedsrisiko for at vælte eller blot fordi du ønsker at forny din have eller uderum, kan vi udføre det på den bedst mulige måde, der både er forsvarlig og som tager hensyn til den omgivende natur.

For os er faglig stolthed af stor betydning. Derfor vurderer vi træets sundhedstilstand, dets placering og hældning ved hver opgave. Her inspicerer vi også efter råd, skader på grene og stamme samt tegn på angreb fra insekter og svampe.

Er der et kraftigt stormvejr på vej, er det altid en god idé at undersøge om dit træ udgør en sikkerhedsrisiko for at vælte. Skader på de nærliggende omgivelser som følge af stormfald kan nemlig være en bekostelig affære. Er du i tvivl om dit træ er i risikozonen, kan vores anlægsgartnere give dig en faglig vurdering.

Stubfræsning

Skal du have fjernet træstubbe i grønne områder, kan vi gøre det hurtigt og effektivt med en stubfræser. Stubfræsning er den absolut nemmeste og mest skånsomme måde at rydde en træstub af vejen på. Her fræser vi træstubben i stykker, så der efterfølgende kan anlægges en græsplæne eller måske et flot regnbed med beplantning til lokal afledning af regnvand. Vi udfører altid en professionel og ordentlig fræsning af stubbe og rødder – helt uden at forårsage skader på belægninger og plæner.

Topkapning

Har du meget høje træer, skal de formentligt fældes ved topkapning. Denne træfældningsmetode går ud på at fælde træet fra toppen, hvor der nedskæres ét træstykke ad gangen. Ved udførsel af denne teknik er vores dygtige anlægsgartnere iført godkendt klatreudstyr og firer forsvarligt træstykkerne ned, efterhånden som de fældes. Er der god plads rundt om træet, kan der også benyttes kraner med fældehoved.

Uddannede anlægsgartnere med specialviden i træpleje

Hos Buus A/S har vi alle de nødvendige fagkompetencer for at kunne beskære, topkappe og fælde træer på forsvarlig vis. Skulle uheldet være ude, er vi naturligvis forsikret med dækning mod enhver skade, der måtte ske i forbindelse med vores arbejde.

Endvidere kan vi være behjælpelige med at undersøge lokalplaner, byplanvedtægter og servitutter for mulige bevaringsbestemmelser, der gælder privatejede træer og beplantningsstrukturer på din grund. Et bevaringsværdigt træ må nemlig kun fældes og beskæres efter aftale med kommunen. Hvis du ønsker at fælde træbeplantninger, der er klassificeret som bevaringsværdige, skal du inden træfældningen ansøge om dispensation hos Center for Miljø og Energi.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på træfældning, topkapning eller stubfræsning, hvor både sikkerhed og præcision er i top.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.