Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Buus & Bæredygtighed

Sundhed & Trivsel

Vi arbejder for bedre sundhed & Trivsel

Vores arbejde i forhold til øget sundhed og trivsel sker ud fra konkrete målsætninger. Det gør vi både blandt egne medarbejdere og i forhold til vores kunder i forbindelse med etablering af grønne og mere biodiverse områder. 

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) opdeler sundhedsbegrebet i en fysisk, psykisk og social dimension, og her kan et grønt miljø spille en vigtig rolle hele vejen rundt. Udsigt og adgang til et grønt miljø på arbejdspladsen kan f.eks. være med til at reducere stress og øge tilfredsheden blandt medarbejdere. Grønne områder binder bydele sammen og kan være med til at styrke fællesskaber i gode rammer f.eks. uformelle samtaler, udendørsaktiviteter og legefællesskaber for børn.

Vores mål

  • Som anlægsgartnere arbejder vi hver dag med at plante træer, så blomster og urter og etablere frodige taghaver og grønne tage hos vores kunder. Vi søger altid at præge de projekter, vi indgår i, til at fremme biodiversitet og sundhed & trivsel via en høj grad af beplantning.
  • I samarbejde med Rambøll, laver vi trivselsundersøgelser af vores medarbejdere, og vi investerer i digitale måleværktøjer, så vi kan undersøge vores egen organisations tilstand og lave konkrete handlingsplaner for at fremme trivsel, engagement og sundhed.
  • Vi opbygger et internt Buus Akademi, der skal understøtte alle ansattes personlige udvikling og faglige kompetenceudvikling herunder bl.a. læring og viden om at arbejde smartere og ikke hårdere.
  • Vi arbejder med nedbringelse af sygefravær gennem sundhedsfremme og fleksible ordninger til vores medarbejdere.
  • Vi introducerer gående møder for vores kontorpersonalet og har opført et væksthus i vores have til ude-møder og refleksion.
  • Vi bruger svanemærkede og økologiske sæber, rengøringsmidler osv.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.