Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Entreprise

Jord- og terrænarbejde

Hos Buus A/S har vi mange års erfaring med jord- og terrænarbejde, og vi ved, at det kræver stor præcision og ekspertise at skabe lige netop det landskab, som vores kunder ønsker, og som lever op til nutidens krav.

Vi tager naturligvis altid højde for det relevante områdes jordforhold og evt. udfordringer. Det sikrer et slutresultat af højeste kvalitet.

Vi former landskabet

Jord- og terrænarbejde omfatter alle opgaver, som kræver håndtering af jorden. Det kan både være gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde eller bortskaffelse og tilkørsel af jord ved anlægsprojekter. Vi kan både hjælpe med regulering af eksisterende terræn og totalentrepriser i forbindelse med et nybyggeri.

Hvad end det gælder opgravning, udgravning eller udstykning ved terrænregulering eller etablering af nybyggeri, tilbyder vi en omfattende maskinpark, der indeholder minigravere, gravemaskiner med laserstyring, gummigeder, dumpere og traktorer med jordbehandlingssmaskiner mm.

Anders Bjørnlund
Partner & Tilbudschef Anlæg

Jordarbejde og terrænregulering ved byggeri & anlæg

Det kræver erfaring og viden at forme et terræn i unaturlige og flotte kurver, som arkitekten har tegnet, og derfor har vi hos Buus A/S medarbejdere, som er specialiserede i dette område. Det er altafgørende, at jord- og terrænarbejdet bliver udført med stort fokus på detaljen, så  planter og græs har de absolut bedste forudsætninger for at trives i mange år fremover.

Ofte er jord- og terrænarbejde hele fundamentet for et smukt, velfungerende og levende uderum. Det tager vi os af.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.