Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Oxholm Kirke

Oxholm Kirke, Brovst
Kunde
2019
Etablering
35 lbm
Størrelse

Om projektet

Øland Kirke eller Oxholm Kirke er en af landets få private kirker. Den store, smukke, hvidkalkede kirke ligger i Jammerbugt Kommune og er ejet af Oxholm Gods, der oprindeligt var et benediktinerkloster fra sidste fjerdedel af 1100-tallet. Kirken er nordfløj til Oxholm Gods.

Buus A/S fik i 2019 opgaven med at omsætte kirkens stendige, der trængte til at blive renoveret. En spændende opgave i imponerende omgivelser.

Danmarks mange diger fortæller en vigtig del af vores historie gennem mere end 2000 år. At arbejde med et stendige er derfor ligesom at arbejde med en del af en fortælling, og eksempelvis stenenes størrelse, digernes mønstre og højde kan være med til at fortælle en historie, om den tid de kommer fra, og den landsdel de er en del af.

Desuden er stendiger vigtige levesteder for eksempelvis insekter og padder.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Oxholm Kirke, Brovst
Kunde
Omsætning af dige
Type
2019
Etablering
35 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.