Logo Buus A/S
Bæredygtighed

Entreprise

Buus A/S udfører såvel store som små entrepriser. Vi arbejder i stigende omfang på projekter, der har fokus på bæredygtighed og certificering, og hjælper altid gerne med at finde løsninger. Som leveringssikker totalleverandør har vi alle de nødvendige faggrupper, der skal til for at udføre ethvert bygge- og anlægsprojekt.

Uanset entreprisens størrelse og kompleksitet, er alt udført med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. Det kalder vi for lav bøvl-faktor.

Brolægning

Vores professionelle medarbejdere udfører alt inden for brolægning og belægningsarbejde…

Græssåning

En flot og grøn græsplæne er ofte en vigtigt del af et udeareal. Vi har ekspertisen…

Grønne tage & grønne facader

Grønne tage er en del af de naturbaserede løsninger, som Buus A/S tilbyder…

Inventar

Vi har mange års erfaring med at montere byrumsinventar på offentlige og private arealer…

 

Jord- og terrænarbejde

Jord- og terrænarbejde skaber fundament for et velfungerende og levende uderum…

 

Stendiger

Vores digebyggere har mere end 40 års erfaring med digearbejder ved kirker og herregårde i hele landet…

Det rette fundament til ethvert bygge- og anlægsprojekt

Vi tilbyder fagkyndig rådgivning, punktligt anlægsarbejde samt dokumenteret kvalitetssikring under hele projekteringen og udførelse.

Vi har naturligvis et fuldt dækkende kvalitetsstyringssystem og individuelle drifts- og vedligeholdelsesmanualer til hvert af vores arbejdsområder.

Med Buus A/S som din professionelle samarbejdspartner, får du det rette fundament til ethvert bygge- og anlægsprojekt.

Stor erfaring med entreprise og anlægsarbejde

Vores mangeårige erfaring med anlægsarbejde og entrepriseprojekter sikrer vores kunder et tilfredsstillende resultat hver gang.

Hos Buus A/S er vi specialiserede i alle former for anlægsarbejde lige fra brolægning, beplantning, landskabsetablering samt projektering og udførelse af grønne tage, grønne facader og kloakering samt efterfølgende drift og vedligehold.

Fokus på arbejdsmiljø og bæredygtighed

For Buus A/S spiller arbejdsmiljørigtig projektering altid en central rolle. Hos Buus A/S spiller bæredygtighed også en afgørende rolle. Derfor arbejder vi ud fra konkrete målsætninger. Det kan du læse endnu mere om på vores side om Buus & Bæredygtighed. I forhold til vores arbejde med entrepriser har vi naturligvis tjek på sortering af vores del af erhvervsaffaldet ude på pladserne i samarbejde med vores kunder. Desuden genanvendes materialer, hvor det er muligt og relevant for kunden.

ESG-rapportering og certificering i entrepriser

Flere og flere af de projekter, som Buus A/S tager del i, har fokus på bæredygtighed. Her er Buus A/S en tryg medspiller og har den fagkundskab, der skal til for at etablere konkrete løsninger på konkrete klima- og biodiversitetsudfordringer og levere ind i forhold til de stigende krav til bygge- og anlægsbranchen.

Det gælder både krav relateret til ESG-rapportering som følge af EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), og det gælder naturligvis også bygherrers eventuelle ønsker om eksempelvis at opnå en bæredygtighedscertificering så som DGNB-certificering mm.

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.