Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Højmark Kirke

Højmark menighedsråd
Kunde
2023
Etablering
72 lbm
Størrelse

Om projektet

Højmark Kirke er ligesom hovedparten af Danmarks landsbykirker bygget i middelalderen. Kirken ligger i Ringkøbing Provsti i den lille stationsby Lem.

I det tidlige forår 2023 totalrenoverede Buus A/S Højmark Kirkes vestlige dige. Det kunne mærkes, at vi befandt os vest for den jyske højderyg, endda noget langt ude. Det kunne nemlig helt konkret ses på stenstørrelsen. Et helt udpræget typisk stendige for Vestjylland består primært af mindre sten. Således var og er Højmark Kirkes dige stenfyldt, og det betød, at der blev flyttet rigtig mange sten i arbejdsprocessen.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Højmark menighedsråd
Kunde
Dobbelt sidet stendige med stenfyld
Type
2023
Etablering
72 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.