Logo Buus A/S
Bæredygtighed
Projekter

Dallerup Kirke

Dallerup sogns menighedsråd
Kunde
2009
Etablering
80 lbm
Størrelse

Om projektet

Vest for Aarhus ligger den flotte Dallerup Kirke på en bakketop syd for Sorring by. Kirken består af kor og skib, der antagelig er opført omkring år 1200, samt et våbenhus fra sidste halvdel af 1700-tallet.

Omkring kirken er der et stendige, som traditionelt omkranser kirkegården med sine natursten, og som i 2009 blev renoveret af Buus A/S.

Inden for anlægsgartnerbranchen er der ikke mange, som dagligt arbejder med denne type stendiger. Arbejdet er da også et møjsommeligt et af slagsen, når de helt rigtige størrelser og form på stenene skal findes og matches med hinanden. Arbejdet kræver perfektion og høj fagteknisk kunnen, for at diget bliver stærkt nok til at kunne holde de næste mange år og kan afsluttes med en snorlige overkant.

Det genopbyggede stendige ved Dallerup Kirke står nu som en flot markering af kirkegården og den smukke kirke, som er bygget af fint tildannede granitkvadre.

Ud over diget ved Dallerup Kirke har Buus A/S opført adskillige stendiger med hensyn til både historiske og bevaringsmæssige krav, hvorfor du altid kan være sikker på et professionelt og ordentligt udført arbejde.

Hos Buus A/S har vi medarbejdere med mere end 40 års erfaring med digearbejder, og vi har de fagtekniske kvalifikationer, der kræves ved stensætning af kirkegårdsdiger og renovering af stengærder. Vi laver naturligvis også stendiger andre steder end ved kirker.

Dallerup sogns menighedsråd
Kunde
Dobbeltsidet kampestensdige
Type
2009
Etablering
80 lbm
Størrelse

Lad os hjælpe dig med din næste opgave

Vi løser alle typer opgaver indenfor haver, uderum, anlæg, kloak og rådgivning. For at give dig den bedste og hurtigste service, beder vi dig bruge formularen nedenfor, hvis du ønsker vores vurdering af eller prisoverslag på en opgave.

Kontakt

"*" indikerer påkrævede felter

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 100 MB.