JORD- OG TERRÆNARBEJDE 

Vi kan forvandle et fladt terræn til et smukt og inspirerende uderum. Hos Buus A/S har vi mange års erfaring med jord- og terrænarbejde, og vi ved, at det kræver stor præcision og ekspertise at skabe lige netop det landskab, som du ønsker. Vi tager altid højde for de udfordringer og jordforhold, der gør sig gældende på din grund, og det sikrer dig et slutresultat af højeste kvalitet.

JORDARBEJDE OG TERRÆNREGULERING VED BYGGERI OG ANLÆGSPROJEKTER

Jord- og terrænarbejde omfatter alle opgaver, som kræver håndtering af jorden, og det kan både være gravearbejde i forbindelse med kloakarbejdet eller bortskaffelse/tilkørsel af jord ved anlægsprojekter. Vi kan både hjælpe dig med regulering af eksisterende terræn og totalentreprisen ved nybyggeri.

Uanset om opgaven er stor eller lille, og vi skal arbejde tæt sammen med en landskabsarkitekt, kan du være fuldkommen sikker på, at vores dygtige medarbejdere kan indfri dine drømme. For at etablere et uderum, du kan stille dig tilfreds med, rådgiver vi gerne om de pågældende jordforhold inden jordarbejdet påbegyndes.

Hvad end det gælder opgravning, udgravning eller udstykning ved terrænregulering eller etablering af nybyggeri tilbyder vi en omfattende maskinpark, der indeholder minigravere, gravemaskiner med laserstyring, gummigeder, dumpere og traktorer med jordbehandlingssmaskiner, der sørger for at opgaven bliver udført i høj kvalitet.

VI FORMER LANDSKABET

Det kræver erfaring og viden at forme et terræn i unaturlige og flotte kurver, som arkitekten har tegnet, og derfor har vi hos Buus A/S medarbejdere, som er specialiserede i dette område. Det er altafgørende at jord- og terrænarbejdet bliver udført med stort fokus på detaljen, så  planter og græs har de absolut bedste forudsætninger for at trives i mange år fremover.

Ofte er jord- og terrænarbejde hele fundamentet for et smukt og æstetisk uderum, hvorfor det er vigtigt, at det grove jordarbejde med de store maskiner bliver udført af fagpersoner, der har mange års erfaring – derfor skal du vælge Buus A/S til at håndtere dit jord- og terrænarbejde.Få mere information