Inventar

Hos Buus er vi ikke kun specialiserede i beplantninger og jord og terræn-arbejde, for vi har også mange års erfaring med at montere inventar på både offentlige og private ejendomme.

Det rette inventar kan være med til at skabe et unikt og spændende uderum, der kan skabe glæde for både små og store.

Inventar til udendørsarealer

Inventar på udearealet dækker over en lang række forskellige elementer:

  • Legepladser

  • Multibaner

  • Fitnessanlæg og idrætsanlæg

  • Byrumsinventar såsom skraldespande, bænke, borde, pullerter, lamper og andet.

  • Affaldssystemer

  • Hegn såsom raftehegn, plankeværk, støjhegn og andet.

  • Skure såsom cykelskure, haveskure, brændeskjulere og andet.

Vi er desuden specialister i implementeringen af vandingssystemer til både bede, kummer, taghaver og andre grønne arealer. Et effektivt vandingssystem sikrer, at dine uderum holder sig grønne og pæne i længere tid samtidig med, at du ikke behøver at bekymre dig om pleje af de grønne områder.

Sådan arbejder vi med inventar

Når vi skal montere inventar på dit udeareal, sørger vi altid for at tage en tæt dialog med dig omkring dine ønsker og forventninger, så vi sammen kan finde den helt rette løsning. Der er mange muligheder inden for inventar til uderummet, så det er vigtigt, at vi sammen finder den løsning, der kan imødekomme dine eller dine beboeres behov. Er du ansvarshavende for en ejendom, kan inventar til fællesarealerne være med til at give bygningens beboere ekstra værdi i hverdagen, det kan eksempelvis være en legeplads til børnefamilierne eller et affaldssystem, der giver dem mulighed for at sortere husholdningens affald på en miljørigtig måde.Få mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere