DRØMMEHAVE I HØJBJERG

Som privat haveejer i Højbjerg var drømmen for Lene Juul at få anlagt en tør og rummelig have, som hele familien kunne slappe af i. Samtidig skulle der også være plads til at spille fodbold og andre sportslige aktiviteter. Helst med så lidt tid til lugning som mulig. Og gerne sådan, at der blev plantet nogle planter, som kunne blomstre i løbet af de forskellige årstider. På den måde vil haven nemlig kunne se indbydende ud hele året rundt. En spændende opgave for os hos Buus A/S.

Lene Juul, Højbjerg ved Aarhus

Kunde

Privat have

Type

2015

Etablering

ca. 400 m2.

Størrelse

DRØMMEHAVENS UDFORDRING

En underjordisk kilde i haven gjorde både græsplæne og bede våde og sumpede. Samtidig havde haven en del skygge fra de høje træer, der omgav den. For at haven kunne blive lige som privatkunden ønskede det, skulle der altså udføres en del havearbejde af professionelle anlægsgartnere.

 

LØSNINGEN BLEV DERFOR:

  • Dræn i hele haven
  • Flad græsplæne
  • Stabilisering af undergrund
  • Opbygning af særligt drænlag under terrasse
  • Keramiske fliser
  • Stålkanter mod græsplæne
  • Kampestensmure
  • Bunddækkende planter

 

I TRYGGE HÆNDER

»Vi har fået præcis den have, vi drømte om. Folkene fra Buus A/S har været gode til at lytte til vores ønsker og var meget grundige. De undersøgte ikke bare vores, men også nabohaverne for at finde årsagen til vandet i vores have. Fra start til slut har de været dygtige og grundige, og overholdt alle aftaler«.

Lene Juul, haveejer i Højbjerg ved Aarhus

DYGTIGE HÅNDVÆRKERE

»Det har været en fornøjelse at opleve Kenneth gå og udvælge hver enkelt sten til stendiget for at få det så harmonisk som muligt. Og sådan har det også været med alle de andre håndværkere fra Buus A/S. De er bare så dygtige på hvert deres felt. Vi har hele tiden haft fornemmelsen af, at vi ikke bare har været en i rækken, men at der er blevet taget hånd om lige præcis vores have«.

Hos Buus A/S udfører vi alle haveprojekter med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning for netop dig. Går du og drømmer om en ny have eller uderum? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag – og få gjort drømmen til virkelighed!Få mere information