LAGERPLADS

 

Hos Buus A/S har vi selvfølgelig også en velindrettet maskin- og lagerplads med alle de fornødne materialer og specialmaskiner til ethvert anlægsprojekt. Desuden har vi med jævne mellemrum besøg og rundvisninger på pladsen, så er du interesseret i at få indblik i, hvordan vi arbejder og samtidig se nærmere på vores mange belægningsmaterialer og specialsten, er du mere end velkommen. 

MASKIN- OG LAGERPLADS I AARHUS

Buus A/S har altid mindre mængder af sand, grus, stenmel og skærver samt mindre partier af specialsten og granitfliser på egen lagerplads. Vores kunder er derfor mere end velkomne til at kigge forbi, hvor I både kan se nærmere på og mærke kvaliteten af de mange forskellige materialer. Uanset om I er interesseret i natursten eller granitskærver til jeres belægningsprojekt, så kan vi være jer behjælpelig.

Det er nemlig langt bedre at vende materialerne i hånden og kende deres præcise farve og struktur samt at vide, hvordan de fanger lyset, end det er bare at kigge i et katalog med flotte farvebilleder. På den måde kan du være helt sikker på at vælge de rette materialer til netop dit projekt.

HER KAN DU SE UDVALGTE BILLEDER AF VORES LAGERPLADS

PROFESSIONEL ANLÆGSGARTNER 

Med mere end 25 års erfaring inden for anlægsbranchen er Buus A/S din professionelle samarbejdspartner. Vi har en kompetent og faglig medarbejderskare på cirka 80 passionerede fastansatte og 10-15 tilknyttede sæsonarbejderne, som altid udfører anlægsgartnerarbejdet med stor samarbejdsvillighed, professionalisme og ordentlighed.

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med såvel store som små anlægsopgaver, etablering af grønne tage eller forskellige former for belægning, er du mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde. 

Har du en anlægsopgave
vi kan hjælpe dig med?

Så tag endelig kontakt til os.

Kontakt Buus