Rottesikring af din bolig

Rotter er et stigende problem i Danmark og kan være årsag til ubehagelig lugt og gnaveskader på rør og stikledninger. Hvis du bestiller et rottetjek hos Buus A/S, kan vi hurtigt lokalisere steder, hvor rotterne kan få adgang til din kloak. Med en tv-inspektion og røgtjek får du lokaliseret brud og blinde ledninger, hvor rotterne kan lave reder og bo uforstyrret, og vi kontakter endda dit forsikringsselskab, hvis dine rør har taget skade. Vi hjælper dig altså igennem hele processen, så du er sikret et hjem, der er frit for skadedyr.

 

 

 

SÅDAN ARBEJDER VI MED ROTTESIKRING

Rotter kravler typisk op gennem boligens afløbsrør og kan presse sig igennem selv de mindste steder. De kan f.eks. komme op gennem toilettet, en løs gulvrist eller et åbent afløb i vasken. Særligt efter skybrud med store nedbørsmængder ser man ofte en stigning i rotteanmeldelser, da de oversvømmede kloakker tvinger rotterne til at søge nye levesteder. Derfor bør du bekæmpe rotterne direkte i kloakken før de overhovedet når ind i din bolig.

Som grundejer med tilslutning til det offentlige kloaksystem, er det dit ansvar at kontrollere afløbssystemet og løbende udbedre eventuelle fejl og mangler. Når vi arbejder med rottesikring hos Buus A/S, benytter vi naturligvis de mest effektive midler, så du hurtigt og nemt kan komme af med de ubudne gæster, der er flyttet ind i boligen.

  • Røgtjek af kloaksystemet med røgkanon, for at lokalisere eventuelle brud, hvor rotterne kan få adgang til systemet.
  • Tv-inspektion af kloakinstallationen, for at lokalisere kloakbrud og blinde ledninger, hvor rotterne kan lave reder og bo uforstyrret.
  • Udarbejdelse af rapport over eventuelle skader. Kontakt og prissætning til forsikringsselskab, hvis der er skader.

ROTTESIKRING AF KLOARK - EFFEKTIV PROCES MED TV-INSPEKTION

Vi laver ofte en tv-inspektion af kloakinstallationen, så vi kan se kloakbrud og blinde ledninger. Her kan vi se, om rotterne har bygget rede. I videoen kan du se, hvordan en tv-inspektion hurtigt og effektivt kan afklare, om du har rotter i dit kloaksystem. Hvis ikke du får rotterne ud af boligen hurtigst muligt, kan du risikere, at skaderne bliver meget omfattende og ødelæggende. Derfor bør du altid kontakte os med det samme, hvis du har mistanke om, at I har ubudne gæster i boligen.

vM3FKgPyRJYFå mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere