Kloakering

Buus A/S har autorisation til at udføre alle former for kloakservice og er tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol. Vi tilbyder alt lige fra regnvandshåndtering og tv-inspektion af kloak til etablering af omfangsdræn for private kunder, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Regnvandshåndtering

Hos Buus A/S er vi specialiserede i lokal håndtering af regnvand og miljøvenlige regnvandsløsninger. Vores grønne kloakmestre lægger stor vægt på at udføre professionel kloakservice – også efter at kloakarbejdet er udført. Det betyder, at vi værner om haven og indkørslen, så du ikke behøver at skulle bekymre dig om at anlægge beplantning eller belægning på ny efter kloakeringen.

 

KLOAKARBEJDE JYLLAND

Som autoriseret kloakmester håndterer vi kloakering, miljøvenlige LAR-løsninger og vedligeholdelse af kloaksystemer. Hos Buus A/S tilbyder vi kundetilpassede totalløsninger, så du undgår skader på afløb, kloakledninger, brønde eller renseanlæg. Alt hvad vi foretager os er udført med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme. Derfor yder vi altid en tilfredsstillende kloakservice til den aftalte pris og til den aftalte tid. 

Opdager du brud på kloakledningen eller finder anden skade på kloakken, er det er vigtigt, at du reagerer med det samme. Ellers kan du risikere ødelæggende skader på din ejendom såsom fugtskader, rottebesøg og oversvømmelse. Er der tale om en akut kloakopgave, svarer vi selvfølgelig også aften og weekend.

download PDF

Regnvand til wcskyl og tøjvask

Faskiner

Regnbede

Gennemtrængelige belægninger

Tætte render

PROFESSIONEL RÅDGIVNING FRA START TIL SLUT

Ved anlæg af nye afløbsinstallationer eller udvidelse af det nuværende kloaksystem, tilbyder vi professionel rådgivning om de forskellige løsningsmodeller og kravspecifikationer fra myndighederne. Når kloakarbejdet afsluttes, udarbejder vi naturligvis en fuld rapport og tegninger over de udførte installationer og anlæg.

Ved forsikringsskader forestår vi kontakt til forsikringsselskab og indhentning af ledningsoplysninger hos andre ledningsejere. Vi hjælper også gerne med kontakt til myndighederne og fremsendelse af de rigtige ansøgninger og færdigmeldinger.  

Hos Buus A/S kan du tilmed få et gratis klimatjek af din ejendom, hvor vores autoriserede kloakmester nøje vil gennemgå ejendommen og komme med forslag til miljøforbedrende tiltag, der kan sikre din bolig imod fremtidige storme, skybrud og oversvømmelser.Få mere information