FÅ INSPIRATION TIL DRØMMEHAVEN

Hvad enten du har store eller små havedrømme, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, praktiske løsning - og få gjort drømmen til virkelighed. Kig forbi vores store showroom på Silkeborgvej 750 B og få inspiration til drømmehaven, der både byggeteknisk og æstetisk passer til dine behov og ønsker.

ANLÆG AF DRØMMEHAVER OG INDBYDENDE UDERUM

Hos Buus A/S tilbyder vi professionel anlæggelse af drømmehaver og indbydende uderum, som opfylder ethvert ønske om en grøn oase. Det kan være alt lige fra store imponerende ændringer til de helt små detaljer, som kan være med til at gøre haven spændende og fuld af atmosfære. 

I vores inspirerende showroom på Silkeborgvej 750 B kan du se skønne farver, forskellige størrelser og lækre teksturer på de mange forskellige kvalitetsmaterialer. Her kan du også se alt det nyeste inden for fliser af keramik, basalt og granit samt hårdtbrændte klinker.  

Formålet med udstillingen er at give vores kunder inspiration til, hvordan materialer kan sammensættes og anvendes på nye og spændende måder. Udstillingen er indrettet på vores adresse nær kontoret, som altid er åben.

Hvis du ønsker en fagkyndig rundvisning, hvor der er tid til at tale om alle dine haveidéer, er du meget velkommen til at ringe til Kenneth Hørning og Per Kjær, der er vores specialister i private haver, og lave en aftale. 

KLIMAVENLIGE UDEANLÆG OG GRØNNE TAGE 

I takt med at flere og flere efterspørger flotte udendørs opholdsarealer og klimavenlige udeanlæg, der både fremtidssikrer boligen og giver økonomiske besparelser, er især effektive LAR-løsninger såsom regnbede og faskiner blevet eftertragtede løsninger.

Hos Buus A/S er vi eksperter i anlæg af grønne tage med sedum, der er en forskønnende og bæredygtig planteløsning, som skaber en æstetisk flot og hyggelig atmosfære.

Ønsker du at blive inspireret til et indbydende uderum eller høre mere om dine muligheder for at klimasikre din ejendom, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.  Få mere information