Professionel rådgivning

Hos Buus finder du mange kompetente medarbejdere med speciale i forskellige områder inden for både beplantning, tv-inspektion, jord- og terrænarbejde og meget, meget mere. Derfor kan du altid være fuldkommen sikker på, at du får en gennemgribende rådgivning fra vores medarbejdere, uanset om du skal have hjælp til en stor eller lille opgave. Vi hjælper dig også med at træffe de svære og tunge beslutninger, så du får et slutresultat, der lever op til dine forventninger.

Vi vækker dine drømme til live

Vi ved om nogen, hvordan vi skal skabe det uderum, som du drømmer om, hvad end det er til en privat grund, en boligforening, en virksomhed, offentlig institution eller noget helt femte. Vi starter altid med at tage en dialog med dig omkring dine forventninger – både til det færdige resultat, men også til fremtidig vedligehold. Man kan nemlig ikke komme udenom, at et flot og unikt uderum ofte også har brug for en vis mængde vedligehold over tid. Men det kan vi naturligvis også klare for dig. Du er med i hele processen fra start til slut, og vi ved, at vores fornemmeste opgave er, at skabe et harmonisk og indbydende uderum.



Vi udfører alle type opgaver

Hos Buus udfører vi alle former for anlægsgartneropgaver, så uanset om din græsplæne trænger til en kærlig hånd, du skal have beskåret planter, eller skal have anlagt en helt ny have, kan vi hjælpe dig i mål med opgaven. Tøv aldrig med at kontakte os, for vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan indfri dine drømme og forventninger.



Få mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere