Havens gulv

Hos Buus har vi mange års erfaring i at skabe smukke og levende uderum, og det er ingen hemmelighed, at havens gulv er et meget vigtigt element i udearealet.

Skal det være natursten, granit, keramiske fliser, granitskærver, bunddække af vedbend eller græs? Måske er du i tvivl om, hvilke fliser der passer bedst til huset og familiens behov. Måske ved du præcis, hvordan du vil have det, eller har fået tegnet en løsning af en havearkitekt. Vi hjælper dig med at finde frem til den belægning eller beplantning, der passer bedst til din have, dine behov og dine drømme. Og sådan er det også med alt det andet, vi laver.

Sådan arbejder vi med havens gulv

Vi starter altid med at tage en tæt dialog med dig omkring dine drømme og forventninger til slutresultatet. På denne måde kan vi skræddersy en løsning til dig, som matcher dine ønsker. Det er ingen hemmelighed, at der sættes vidt forskellige krav til vedligehold afhængigt af, om du vælger granitfliser eller græs. Det giver desuden også to meget forskellige udtryk. Det kan også være, at du allerede har taget alle større beslutninger med havearkitekten, og det er helt fint, for vi udfører gerne det hårde arbejde for dig.

BLIV INSPIRERET

Kig forbi vores store showroom på Silkeborgvej 750 B for at se farver, størrelser og teksturer på de forskellige kvalitetsmaterialer. Her kan du blandt andet se alt det nyeste inden for fliser af keramik, basalt og granit samt hårdtbrændte klinker. Udstillingen er indrettet ved siden af vores kontor, som altid er åben.

Se mere herFå mere information

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere