DINE HAVER OG DINE DRØMME

Uanset hvad du end måtte drømme om at få forandret i haven eller indkørslen, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, praktiske løsning - og få gjort drømmen til virkelighed. Hos Buus Anlægsgartner A/S tilbyder vi professionel anlægning af haver og uderum, der både byggeteknisk og æstetisk opfylder ethvert ønske om en indbydende, grøn oase.

"Du skal være tryg og have tillid til, at du får dine drømme omsat til den bedste løsning. Det ser jeg som min vigtigste opgave. Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i landskab og anlæg. Et par år som anlægsgartner har lært mig håndværket i praksis. Den viden og erfaring bruger jeg til at give dig de bedste råd og vejlede vores brolæggere og gartnere, inden de begynder at grave og plante i din have."

 

KENNETH HØRNING, SPECIALIST I PRIVATE HAVER

Se hvordan vi arbejder

 

 

Se filmen her

SOLID RÅDGIVNING

Vi lytter til jeres ønsker, men taler jer ikke bare efter munden. Vi hører også det I siger mellem linjerne, for at sikre at I får den bedste løsning. Den I bliver gladest for, og som holder i mange år. Hvis I har en havearkitekt tilknyttet projektet, samarbejder vi også gerne for at få den rigtige løsning, der både byggeteknisk og æstetisk passer til jeres behov og ønsker.

HAVENS VÆGGE

Hække, mure og hegn fungerer som ”havens vægge” og deler den op i mindre rum. Det giver haven personlighed og struktur, og er en god måde at skabe små hyggekroge. For eksempel en terrasse, hvor I kan sidde ugeneret og sole jer eller et legehjørne til børnene. Sammen med jer finder vi ud af, om det skal være en solid mur af granit, et støjhegn, der effektivt reducerer bil- og togstøj eller et levende hegn af f.eks. bøg eller liguster.

HAVENS GULV

Skal det være natursten, granit, keramiske fliser, granitskærver, bunddække af vedbend eller græs? Måske er du i tvivl om, hvilke fliser der passer bedst til huset og familiens behov. Måske ved du præcis, hvordan du vil have det, eller har fået tegnet en løsning af en havearkitekt. Vi hjælper dig med at finde frem til den belægning eller beplantning, der passer bedst til din have, dine behov og dine drømme. Og sådan er det også med alt det andet, vi laver.

TAGTERRASSER

Hvad enten der er tale om andelsforeninger, offentlige institutioner eller private virksomheder, så kan en flot og præsentabel tagterrasse beklædt med grønt være til stor glæde hos både ansatte, beboer og besøgende. Tagterrasser med panoramaudsigt, grønne oaser og et loungeområde kan nemlig imponere, være et frirum og give en helt særlig oplevelse af omgivelserne. Både private og fælles tagterrasser er et populært opholdsareal i det fri, der ligeledes er en god måde at udvide sin bolig på i tætte bymiljøer.

TAGHAVER

En taghave er den ideelle løsning til dig, som ønsker en højtliggende drømmehave orienteret mod himlen, hvor du kan sidde og nyde solen. I takt med at flere og flere efterspørger flotte udendørs opholdsarealer, der både er klimavenlige og som kan give økonomiske besparelser, er især taghaver blevet en eftertragtet løsning. Hos Buus Anlægsgartner A/S er vi eksperter i anlægningen af udeanlæg og grønne tage med sedum, der er en forskønnende og bæredygtig planteløsning, som skaber en hyggelig atmosfære.

UDERUM I ÅBYHØJ

"Det har været en virkelig god oplevelse at få lavet ny terrasse og indkørsel af BUUS. De to samme medarbejdere kom hver eneste dag, og de sørgede for at have et godt flow i arbejdet. Også når vi lavede om på planerne undervejs, og der pludselig dukkede en uregistreret olietank op i jorden. Så var de fleksible, imødekommende og hurtige til at få det fikset, så arbejdet ikke gik i stå. Alle tog ansvar for at lave det bedst mulige arbejde. Selv da de var færdige, kom de lige forbi for at se, om fugerne havde nok sand. Og så var de oven i købet også venlige og hyggelige at have i huset."

Iben Guldager, Haveejer i Åbyhøj ved Aarhus   

DRØMMEHAVE I HØJBJERG

"Vi har fået præcis den have, vi drømte om. Folkene fra BUUS har været gode til at lytte til vores ønsker og været meget grundige. De undersøgte ikke bare vores, men også nabohaverne for at finde årsagen til vandet i vores have. Fra start til slut har de været dygtige, grundige og overholdt alle aftaler".

Lene Juul, Haveejer i Højbjerg ved Aarhus

Se Lenes have her

Arkitektens nye have 

”Vi er super tilfredse, der er simpelthen ingenting at komme efter. Som håndværkere er de sindssygt dygtige. Tilbuddet har været reelt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem. Der har ikke været noget brok i løbet af det halve år, hvor projektet har stået på.”

Elisabeth Reddersen, Arkitekt og haveejer på Stadion Allé i Aarhus

Se Elisabeths have her

Vi gør din græsplæne grøn igen

Gule og afbrændte græsplæner har ikke været et sjældent syn sommeren 2018, men der er heldigvis råd forude, hvis du gerne vil forvandle din tørre og triste græsplæne til en grøn og smuk en af slagsen. Hos Buus Anlægsgartner A/S har vi to løsninger, der giver haven nyt liv igen.

Sammen finder vi den rette løsning

Du kan enten vælge, at vi rydder den gamle græsplæne og sår en ny, eller at vi genopretter den eksisterende, som desuden er den mest populære løsning.

Sådan gør vi:

Vi starter med at køre græsplænen over med en vertikalskærer, som løsner det døde græs. Efterfølgende topdresser vi græsplænen med specialmuld, som giver et jævnt resultat, og til sidst eftersår vi med specialfrø, der er coated med gødning. Denne proces giver jer en hurtig etablering af græsplænen og et grønnere resultat.

bwNgNTiaCJ0

BLIV INSPIRERET

Kig forbi vores store showroom på Silkeborgvej 750 B for at se farver, størrelser og teksturer på de forskellige kvalitetsmaterialer. Her kan du blandt andet se alt det nyeste inden for fliser af keramik, basalt og granit samt hårdtbrændte klinker. Udstillingen er indrettet ved siden af vores kontor, som altid er åben.

 

Se mere her

VI UDFØRER

 

PLANLÆGNING & PROJEKTERING

UDARBEJDELSE AF HAVEPLAN

PLANTNING AF BUSKE, TRÆER OG LEVENDE HEGN

FÅ BESØG

Send en mail eller ring og få en snak med Kenneth Hørning,
der er vores specialist i private haver.

+45 3092 0256

kh@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere