DINE HAVER OG DINE DRØMME

Uanset hvad du drømmer om at få forandret i haven eller indkørslen, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige praktiske løsning og få gjort drømmen til virkelighed.

"Du skal være tryg og have tillid til, at du får dine drømme omsat til den bedste løsning. Det ser jeg som min vigtigste opgave. Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i landskab og anlæg. Et par år som anlægsgartner har lært mig håndværket i praksis. Den viden og erfaring bruger jeg til at give dig de bedste råd og vejlede vores brolæggere og gartnere, inden de begynder at grave og plante i din have."

 

Kenneth Hørning

Specialist i private haver.

Se hvordan vi arbejder

 

 

Se filmen her

SOLID RÅDGIVNING

Vi lytter til jeres ønsker, men taler jer ikke bare efter munden. Vi hører også det I siger mellem linjerne, for at sikre at I får den bedste løsning. Den I bliver gladest for, og som holder i mange år. Hvis I har en havearkitekt, samarbejder vi også gerne for at få den bedste løsning.

HAVENS VÆGGE

Hække, mure og hegn fungerer som ”havens vægge” og deler den op i mindre rum. Det giver haven personlighed og struktur og er en god måde at skabe små hyggekroge. For eksempel en terrasse hvor I kan sidde ugeneret og sole jer eller et legehjørne til børnene. Sammen med jer finder vi ud af, om det skal være en mur af granit eller et levende hegn af f.eks. bøg eller liguster. 

HAVENS GULV

Skal det være natursten, granit, keramiske fliser, granitskærver, bunddække af vedbend eller græs? Måske er du i tvivl om, hvilke fliser der passer bedst til huset og familiens behov. Måske ved du præcis, hvordan du vil have det, eller har fået tegnet en løsning af en havearkitekt. Vi hjælper dig med at finde frem til den belægning eller beplantning, der passer bedst til din have, dine behov og dine drømme. Og sådan er det også med alt det andet, vi laver.

DRØMMEHAVE I HØJBJERG

"Vi har fået præcis den have, vi drømte om. Folkene fra BUUS har været gode til at lytte til vores ønsker og meget grundige. De undersøgte ikke bare vores, men også nabohaverne for at finde årsagen til vandet i vores have. Fra start til slut har de været dygtige og grundige og overholdt alle aftaler".

Lene Juul, haveejer i Højbjerg ved Aarhus

Se Lenes have her

Arkitektens nye have

»Vi er super tilfredse, der er simpelthen ingenting at komme efter. Som håndværkere er de sindssygt dygtige. Tilbuddet har været reelt, og processen har været fair og ordentlig hele vejen igennem. Der har ikke været noget brok i løbet af det halve år, projektet har stået på.«

Elisabeth Reddersen, arkitekt og haveejer på
Stadion Allé i Aarhus

Se Elisabeths have her

BLIV INSPIRERET

Kig forbi vores udstilling på Silkeborgvej 750 B for at se farver, størrelser og tekstur på de forskellige materialer. Her kan du se det nyeste inden for fliser af keramik, basalt og granit samt hårdtbrændte klinker. Udstillingen er indrettet ved siden af vores base, som altid er åben.

Se mere her

"Det har været en virkelig god oplevelse at få lavet ny terrasse og indkørsel af BUUS. Der kom de samme to mand hver eneste dag, og de sørgede for at have et godt flow i arbejdet. Også når vi lavede om på planerne undervejs, og der pludselig dukkede en uregistreret olietank op i jorden. Så var de fleksible og imødekommende og hurtige til at få det fikset, så arbejdet ikke gik i stå. Alle tog ansvar for at lave det bedst mulige arbejde. Selv da de var færdige, kom de lige forbi for at se, om fugerne havde nok sand. Og så var de oven i købet også venlige og hyggelige at have i huset".

Iben Guldager, Haveejer i Åbyhøj ved Aarhus    

VI UDFØRER

 

PLANLÆGNING & PROJEKTERING

UDARBEJDELSE AF HAVEPLAN

FLISELÆGNING

MURE

ANLÆG AF GRÆSPLÆNER

PLANTNING AF BUSKE, TRÆER OG LEVENDE HEGN

REGNVANDS-HÅNDTERING

FÅ BESØG

Send en mail eller ring og få en snak med Kenneth Hørning,
der er vores specialist i private haver.

+45 3092 0256

kh@buus-ag.dk

Brug af cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere